Şafak Sezer kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Eşi kim? Çocukları var mı?

Şafak Sezer kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Eşi kim? Çocukları var mı? sorularının yanıtları araştırılıyor. Benzemez Kimse Bize programının bugünkü konuğu Şafak Sezer'in özel hayatı merak konusu oldu. Oynadığı filmlerle büyük üne kavuşan Sezer'in programdaki eğlenceli halleri dikkat çekti. Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunumuyla Star TV ekranlarına gelen Benzemez Kimse Bize programının konukları arasında yer alan Şafak Sezer hakkında merak edilenler haberimizde!

Giriş Tarihi 26 Eylül 2021, 17:03 Güncelleme 26 Eylül 2021, 17:19
Şafak Sezer kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Eşi kim? Çocukları var mı?

İÇİNDEKİLER

Benzemez Kimse Bize programının konukları arasında yer alan Şafak Sezer'in biyografisine haberimizde yer verdik. Her hafta farklı konukların ağırlandığı programda bu hafta Şafak Sezer ve Kibariye var. Peki Şafak Sezer kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Eşi kim? Çocukları var mı? Tam adı Erol Şafak Sezer'dir. Türk oyuncu, senarist ve yönetmen olan Sezer şuanda 51 yaşındadır. Kolpaçino, Kutsal Damacana gibi filmlerde oynayan ünlü oyuncu Alemin Kralı ve Türk Malı dizilerinde de başrol oynamıştır. İşte Sezer hakkında bilgiler...

ŞAFAK SEZER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

10 Ekim 1969 Sincan (Ankara) doğumlu olan Şafak Sezer 1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosunda Haldun Taner'in "Eşeğin Gölgesinde" adlı oyunla Oktay Kara ve Taylan Velioğlu ile sahneye ilk kez çıktı.

Ankara Halk Tiyatrosunda "Devri Yalan", "Başımızda Pakbulut, Sen Bu Seçimi Unut", "Saddam'ı Kim Öptü", "Şirinler", "Edi Büdü" ve "Uzaylı Arif" adlı oyunlarla, Ankara Ekin Tiyatrosunda ise "Biz Bu İhtilali Niye Yaptık", "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz" adlı oyunlarda yer aldı.

Dario Fo'nun "Yüzsüz" adlı oyununun ardından Dokuz Eylül Üniversitesi'nin çektiği "Bir Düğün Masalı" adlı filmde rol alan oyuncusunun yer aldığı televizyon dizileri şöyleİ

Televizyon Çocuğu (Okan Bayülgen'in programı)

Sıdıka

Baskül Ailesi

Dostlar Pasajı

Şafak Vakti

Reyting Hamdi

"Üçlü Oyun" filminden sonra sanatçı "Vizontele" için kamera karşısına geçti. Daha sonra da Turkfilmi adlı yapım şirketinin ilk filmi olan Rus Gelin'de Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Kaan Boztepe'yle birlikte rol aldı.

Şafak Sezer'in bugünkü ününe kavuşmasında, şovmen Boran Kaya'nın sunduğu "İner misin Çıkar mısın?" adlı yarışma programının büyük rolü vardır. O dönemin en beğenilen yarışma programlarından biri olan "İner misin Çıkar mısın?"da Şafak Sezer birinci olmuştur.

ŞAFAK SEZER EŞİ VAR MI, ÇOCUKLARI KİMDİR?

Şafak Sezer'in Sudem Sezer, Irmak Sezer adında iki çocuğu bulunmaktadır.

Eşinin adı ise Esra Sezer'dir.

''ŞAFAK MIYDI ÇAPAK MIYDI''

Verdiği bir röportajda Şafak Sezer ile tanışma hikayesini anlatan Esra Sezer, "İlk karşılaşmamızda kız kardeşime 'Bu çocuk o gözleri şaşı olan komedyen değil mi, onun adı neydi, Şafak mıydı, Çapak mıydı' diye aramızda şakalaştık. Sonra ben tuvalete gittim, peşimden geldi, telefon numaramı istedi. Ertesi sabah aradı ve oyununa davet etti. Öyle başladı..." dedi.