Kenan Doğulu covid olduğu halde konser verdi iddiası ortalığı karıştırdı! Seren Serengil'den 'bu ne sorumsuzluk' dedirten açıklama!

Seren Serengil açıkladı 'bu ne sorumsuzluk' tepkileri yağdı! 'Kenan Doğulu covid olduğu halde konser verdi' iddiası ortalığı karıştırdı! Sunduğu programın yeni sezonuyla bugün ekranlara geri dönen Seren Serengil canlı yayında herkesi şoke eden bir açıklamaya imza attı. Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun, Covid 19'a yakalanmasına rağmen sahneye çıktığını iddia eden Seren Serengil'in açıklamasının ardından sosyal medyada Doğulu'ya, 'Bu ne sorumsuzluk' tepkileri gecikmedi.

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2021, 12:23 Güncelleme 23 Ağustos 2021, 12:46
Kenan Doğulu covid olduğu halde konser verdi iddiası ortalığı karıştırdı! Seren Serengil’den ’bu ne sorumsuzluk’ dedirten açıklama!

İÇİNDEKİLER

Kenan Doğulu covid olduğu halde konser verdi iddiası ortalığı karıştırdı! Yeni sezona bugün itibariyle start veren "Söylemezsem Olmaz" programının sunucularından Seren Serengil, gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya attı.

Programın ilk gününde magazin dünyasını sarsan dedikodularla masaya oturan Seren Serengil, ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun koronavirüse yakalandığını ve Covid pozitif olduğu halde sahneye çıkıp yüzlerce kişiyi riske attığını ileri sürdü.


Kadrosunda Bircan Bali ve Deniz Akkaya'nın da bulunduğu programda Seren Serengil magazin dünyasında adeta deprem etkisi yaratacak bir iddiayı masaya yatırdı. Serengil, Kenan Doğulu'nun korona olduğu halde konser verdiğini ifade etti.

Serengil, Kenan Doğulu'nun yüzlerce izleyicisini ve hayranını, ekip ve çalışma arkadaşlarını, müzisyenleri riske atacak biri olmadığını düşündüğünü ifade ettiği açıklamasında, konser anlaşmasını iptel edememiş olabileceğini ama yine de bu davranışın hiç yerinde bir karar olmadığını söyledi.

"KENAN DOĞULU TEST YAPTIRIP SONUCUNU PAYLAŞSIN"

Programın sunucularından Bircan Bali de, Kenan Doğulu'nun bu söylentilere açıklık getirmesi için 'test yaptırıp sonucunu paylaşması gerektiği' mesajını verdi. Serengil ve Bali, programda Kenan Doğulu'nun yılların sanatçısı olduğunu ve duyarlılığı yüksek bir insan olarak tanındığını, nasıl böyle bir davranışta bulunduğunu anlamadıklarını ifade ettiler.

'SAĞLIK ÇALIŞANI BİLGİ VERDİ'

Serengil, aldığı bilginin bir sağlık çalışanına ait olduğunu vurgulayarak, çok güvendiği bir kaynak olduğunu ifade etti. Sosyal medyada da Doğulu hakkında "Bu ne sorumsuzluk" yorumları yağdı.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde yeni klibi ve şarkısı yayınlanan Kenan Doğulu'nun bu iddialara ne yanıt vereceği ise merak konusu...