SON DAKİKA: Şarkıcı Berkay'ın 4 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor! Takipçisi o küfürlü mesajı affetmedi

Son dakika haberi ünlü şarkıcı Berkay Şahin'den geldi. Sosyal medya paylaşımına yorum yapan Burak Ş.'ye, "Öyle sallamak kolay klavye başından. Olur da denk gelirsek ... seni nasıl oturttuğumu görürsün" şeklinde karşılık veren Berkay Şahin'in, "Hakaret" ve "Tehdit" suçundan 4 yıl 4 aya kadar hapsi istendi.

Giriş Tarihi 10 Haziran 2021, 13:59 Güncelleme 10 Haziran 2021, 14:12
SON DAKİKA: Şarkıcı Berkay’ın 4 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor! Takipçisi o küfürlü mesajı affetmedi

İÇİNDEKİLER

Şarkıcı geçen yıl Instagram üzerinden bir fotoğraf paylaşmıştı. Paylaşımına yorum yapan Burak Ş.'nin yazdıklarına sinirlendi, kendisine direkt mesaj atarak hakaret ve tehdit yağdırdı. Sabah'ın haberine göre takipçi ise şarkıcıdan gelen karşı yanıtla soluğu savcılıkta aldı.

"KIZGINLIKLA YAZDIM" SAVUNMASI

Takipçisinin şikayeti üzerine hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı, avukatı Ayşegül Mermer'le birlikte ifade verdi. "Kendisini tanımam. Ailemle olan fotoğrafımın altına hakaret içeren yorum yapınca kızgınlıkla yazdım. Ben de şikayetçi olacağım" dedi ve suç işlemek istemediğini söyledi.

4 YIL 4 AYA KADAR HAPİSLE YARGILANACAK

Soruşturmayı yürüten savcı Zübeyr Tecelli Akbulut, şarkıcının sosyal medya hesabından takipçisine " Öyle sallamak kolay klavye başından olur da denk gelirsek ... seni nasıl oturttuğumu görürsün " diye başlayan bir cümleyle "hakaret" ve "tehdit" suçunu işlediğini belirtti.

Tarafların uzlaşmadığını söyledi. Şarkıcı hakkında 4 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Ünlü şarkıcının yargılanmasına önümüzdeki günlerde Anadolu 63. Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.