Melek Baykal hastalığı nedir? Melek Baykal kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Cennet Mahallesi dizisinde Pembe karakteriyle büyük beğeni toplayan Melek Baykal sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Usta oyuncu açıklamasında "Sevgili dostlar bir süre sizinle olamayacağım. Sağlıklı günlerde tekrar bir arada olmak üzere." notunu paylaştı. Peki, Melek Baykal hastalığı nedir? Melek Baykal kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2021, 13:46 Güncelleme 27 Mayıs 2021, 14:15
Melek Baykal hastalığı nedir? Melek Baykal kimdir, kaç yaşında ve nereli?

İÇİNDEKİLER

Cennet Mahallesi başta olmak üzere pek çok dizi ve filmde izlediğimiz ünlü oyuncu Instagram hesabından bir açıklamada bulundu. Baykal, "Sevgili dostlar bir süre sizlerle olamayacağım. Sağlıklı günlerde tekrar bir arada olmak üzere." şeklinde paylaşım yaptı. Peki, Melek Baykal hastalığı nedir? Melek Baykal kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

MELEK BAYKAL HASTALIĞI NEDİR?

Ünlü oyuncunun sağlık problemi olup olmadığına dair bir açıklama yapılmadı. Baykal, sadece sosyal bir süre sizlerle olamayacağım şeklinde bir not paylaştı.

İşte açıklamasına dair detaylar;

"BİR SÜRE SİZLERLE OLAMAYACAĞIM"

Usta oyuncu açıklamasında "Sevgili dostlar bir süre sizlerle olamayacağım. Sağlıklı günlerde tekrar bir arada olmak üzere." notunu paylaştı.

MELEK BAYKAL KİMDİR?

Melek Baykal 7 Ağustos 1954 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ferhunde Hanımlar dizisindeki "Nermin", Hayat Bağları dizisindeki "Nurhayat" ve Cennet Mahallesi dizisindeki "Pembe" rolleriyle tanınır.

Ankara'da çekilen Ferhunde Hanımlar ile tanınmasının ardından gelen teklifleri değerlendirerek İstanbul'a yerleşmiştir.

İstanbul doğumlu olan ve henüz 17 yaşındayken tiyatroya başlayan Baykal, ilk oyununda 85 yaşında bir kadını canlandırarak takdir topladı. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur.

Uzun süre Ankara Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde çalıştı. Cennet Mahallei'ndeki performansıyla beğeni topladı.

Daha çok televizyon dizilerinde rol almıştır. Melek Baykal'ın rol aldığı ilk sinema filmi ise Kaçma Birader adlı film olmuştur.

2012 yılının başından itibaren Star TV'de kendi adını taşıyan kadın programını sunmaktaydı.