Doya Doya Moda birincisi hangi yarışmacı oldu? 2 Mart Salı Doya Doya Moda puanlaması!

Gündemde merakla ve heyecanla araştırılan Doya Doya Moda birincisi hangi yarışmacı oldu? Sorusunun yanıtı açıklandı. TV8’in gündüz kuşağında yayınlanan ve ilgiyle izlenen moda yarışmasında yine hem eğlenceli hem de gergin anlar yaşandı. 7 kız yarışmacı arasındaki rekabetin üst düzeyde olduğu Doya Doya Moda’da bugün en yüksek puanı kim aldı? Ekstra bütçeyi kazanan yarışmacı hangisi oldu? İzleyi kaçıranlar için 2 Mart Salı Doya Doya Moda puanlaması haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Giriş Tarihi 02 Mart 2021, 17:35 Güncelleme 02 Mart 2021, 17:35
Doya Doya Moda birincisi hangi yarışmacı oldu? 2 Mart Salı Doya Doya Moda puanlaması!

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda birincisi hangi yarışmacı oldu? 2 Mart Salı Doya Doya Moda puanlaması ne oldu? Sorularının yanıtı arama motorları üzerinden sıkça sorgulananlar arasında yer aldı. Jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Ivana Sert'in oturduğu yarışmada yeni haftanın ikinci gününde yarışmacılar günün konseptine göre stillerini sergiledi. Peki Doya Doya Moda yarışmasında haftanın finalini yakından etkileyen günün puanlamasında birinci hangi yarışmacı oldu? İşte yaşananlar…

2 MART SALI DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

Günün en yüksek puanını alarak yarın için ekstra 500 TL bütçeyi kazanan yarışmacı Ceren oldu.

Ayça: 10
Birben: 18
Ceren: 16
Özde: 15
Elif: 18
Rüya: 11

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim 93 puan ile Doya Doya Moda Birben oldu ve altın kolyeyi boynuna taktı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme olmadı.

DOYA DOYA MODA BİRBEN KİMDİR?

Dilan Birben Coşkun 1.74 boyunca ve 24 yaşında. Aslen İzmirli olan ve orada yaşayan Birben Coşkun, işletmecilik yapıyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonometri bölümü mezunu. İşletmecilik yapan ve organizasyonla işleriyle ilgilenen genç yarışmacı, aynı zmaanda butik bir pastane sahibi. Doya Doya Moda tanıtımında kendisini tanıtan yarışmacı, "Benim için moda, insanın kendini ve vücudunu en iyi şekilde tanıyıp ifade edebilmesidir. Benim için olmazsa olmaz parçalar basenlerimi kapatan uzun ceketler" dedi.

DOYA DOYA MODA AYÇA KİMDİR?

Trabzonlu olan yarışmacı 1.82 boyundadır. Ayça büyük beden grubuna girdiğini söyleyerek 42-44 arası beden olduğunu açıkladı. Ayça moda tasarımı bölümü mezunu ayrıca hobi olarak da yüzme antrenörlüğü yapıyor. Ayça Mazlum ayrıca bir butik işlettiğini belirtti.