Cemal Hünal Survivor 2021’den diskalifiye mi oldu? Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında, nereli?

Gündemde en çok araştırılan sorular arasında Cemal Hünal Survivor 2021’den diskalifiye mi oldu? Yer alıyor. Daha önce Issız Adam filmiyle sinemalarda vizyona giren ve izlenme rekorları kıran filmde başrol oyuncusu olan Cemal Hünal Survivor 2021’e katılarak iddialı yarışmacılar arasında yer almıştı. Parkurda sakatlanmasından dolayı bir süredir yarışamıyordu, peki diskalifiye mi oldu? İzleyiciler bu sorunun yanıtını araştırırken bir yandan da Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında, nereli? sorgulamasını yapıyor. İşte yaşananlar…

Giriş Tarihi 22 Ocak 2021, 10:30 Güncelleme 22 Ocak 2021, 10:30
Cemal Hünal Survivor 2021’den diskalifiye mi oldu? Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında, nereli?

İÇİNDEKİLER

Survivor 2021 Ünlüler takımında mücadele veren Cemal Hünal diskalifiye mi oldu? TV8'in fenomen yarışması yakından takip ediliyor ve yarışmacıların hayatlarına dair bilgiler de sık sık araştırma konusu oluyor. Dün Acun Ilıcalı'nın ada konseyini toplaması ve acil durum demesi herkesi meraklandırmıştı ve Acun Ilıcalı Cemal Hünal'in sakatlık durumuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bu açıklama sonrasında Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında, nereli? sorgulamaları da başladı. işte ayrıntılar…

SURVİVOR CEMAL HÜNAL DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Survivor'da acil durum konseyini ilk kez toplayan Acun Ilıcalı, şu açıklamalarda bulundu:

"Kötü bir haber konseyi değil bu. Konumuz yarışmacılarla alakalı. Cemal'in fiziksel olarak Survivor performansı sırasında bazı problemleri oldu. Bu problemleri 10 gündür doktorumuz inceliyor. Bunun sonunda da son üç gündür önce 'sarı alarm' dedi, sonra 'çok iyi görmüyorum' dedi.

"Bugün itibarıyla geldiği durum açıkçası pozitif değil. Bizim için en önemli şey sizin sağlığınız. Ben riskten korkmam ancak risk almadığım şey yarışmacılarımızın sağlığı, Cemal Hünal'ın Survivor'a devam etme şansı bulunmuyor.".

Açıklama yapan Cemal Hünal, "Çok erken oldu. Ben arkadaşlarımı bırakmaya hiç hazır değilim. Adayı da bırakmaya hazır değilim. Burada geçirdiğim bir günü hiçbir zaman unutmayacağım. Çok iyi arkadaşlar kazandım. Çok değerli bir ekiple tanıştım. İnsanlar hakkında çok şey öğrendim" dedi.

Cemal Hünal sözlerini şöyle sürdürdü: "Takım ruhunun ne olduğunu tekrar hatırlattılar bana. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Dilim tutuldu."


CEMAL HÜNAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

2 Ekim 1976, İstanbul'da doğan Hünal, Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Lisenin ardından Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a gitmiştir.

Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi almıştır. Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer almıştır. Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam dizisindeki Murat rolü için Osmanlı tekniğine dayalı dövüş için Polonyalı hocalardan eğitim almıştır.

Los Angelesyaşındayken evlenip 2004 yılında 28 yaşındayken de boşanmış . Cemal Hünal, Lale Cangal ile 18 Eylül 2011 tarihinde evlendi.

Rol aldığı tiyatro oyunları

- 2' si 1 Arada: Ahmet Kazanbal - Gate Sahne Sanatları 2015

Öfke (oyun) : John Osborne - Tiyatro Arı - 2012

Aşk Kokusu : Neil Simon - Tiyatro Şenay - 2010

Rol aldığı diziler

Asi (2007-2009) - Kerim

Kış Masalı (2009) - Ali Murat

Rol aldığı filmler

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı (2020)

Sinyalciler: Son Akşam Yemeği (2017)

Atçalı Kel Mehmet (2017)

Kırmızı (2015) - Umut

Günce (2013) - Cengiz

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (2013) - Mert

Kaos Örümcek Ağı (2012) - Mansur

Ayaz (2012) - Şahin

Romantik Komedi (2009) - (2010) - Mert

Peşpeşe - (2010) - Bora

Issız Adam : Çağan Irmak - (2008) - Alper

Ulak : Çağan Irmak - (2007) - Ulak İbrahim