O Ses Türkiye 2021 yılbaşı konukları kimler? O Ses Türkiye saat kaçta başlıyor?

Bu yıl hem pandemi hem de Masterchef Türkiye'nin reytinglerinin iyi olması nedeniyle yayınlamayan O Ses Türkiye, yılbaşı 2021 özel bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Acun Ilıcalı'nın Exxen heyecanı sürerken TV8 O Ses Türkiye Yılbaşı Özel olacak mı sorusunun yanıtı merak ediliyordu. Yılbaşına günler kala O Ses Türkiye Yılbaşı sürprizi geldi. Murat Boz, Hadise, Ebru Gündeş ve  Beyazıt Öztürk'ün jüri koltuğunda oturacağı O Ses Türkiye Yılbaşında hangi sanatçılar konuk olacak merak ediliyor şimdi de. Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in de yer alacağı O Ses Yılbaşı 2021 özel bölümüde pek çok sürpriz isim sahne alacak. Peki O Ses Türkiye Yılbaşı konukları kimler?

Giriş Tarihi 31 Aralık 2020, 17:12 Güncelleme 31 Aralık 2020, 17:14
O Ses Türkiye 2021 yılbaşı konukları kimler? O Ses Türkiye saat kaçta başlıyor?

İÇİNDEKİLER

O Ses Türkiye 2021 yılbaşı konukları kimler? O Ses Türkiye saat kaçta başlıyor? Yılbaşı Özel, bu sene son dakika tanıtımı yaparak programın yapılacağını duyurdu. O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümüyle 31 Aralık Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünün yayınlanacağı müjdesi ardından sahne alacak ünlü isimler de netleşti. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yapacağı O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel bölümünde jüri üyeleri ise Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk olacak. Seda Sayan yerine jüride Ebru Gündeş olacak.

Sezon boyunca pandemi sebebiyle ekranlarda yer almayan O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümüyle ekranlara gelecek. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yapacağı O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel bölümünde jüri üyeleri ise Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş olacak.

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

O Ses Türkiye 2021 Yılbaşı Özel Programı, yılbaşında yani 31 Aralık 2020 tarihinde saat 20:00'da yayınlanacak.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI JÜRİLERİ KİMLER?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının jürileri, yıllardır değişmeyen Hadise ve Murat Boz'un yanında Ebru Gündeş ve Beyazıt Öztürk olarak duyuruldu.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI KONUKLARI KİMLER?

Yayınlandığı ilk günden beri her yılbaşı programına birbirinden ünlü ve sevilen konukları konuk eden O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, bu sene de ekranların en sevilen yüzlerini ve Exxen dizileri, programları oyuncularını sahneye davet edecek.

İşte O Ses Türkiye 2021 Yılbaşı Özel konukları:

Kerem Bursin

Hande Erçel

Ezgi Mola

Cemal Can Canseven

Aleyna Tilki

Mert Fırat

Serhat Kılıç

Enis Arıkan

Hasan Can Kaya

Demet Özdemir

İbrahim Çelikkol

Özge Özder

Sinan Güleryüz

Miray Daner