Survivor 2021 ne zaman başlayacak? Survivor 2020 kadrosu belli oldu mu? İşte yayın tarihi...

Survivor 2021 ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı arama motorları üzerinden sıkça sorgulananlar arasında yer alıyor. TV8’in fenomen yarışması her yıl merakla ve heyecanla bekleniyor, ilgiyle izleniyor. Peki Survivor 2020 kadrosu belli oldu mu? Bazı isimler için iddialar devam ederken bazı isimler ise Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Acun Ilıcalı Survivor 2021 yayın tarihini de açıkladı, yine Ünlüler-Gönüllüler formatında olacak.

Giriş Tarihi 25 Aralık 2020, 14:25 Güncelleme 25 Aralık 2020, 14:25
Survivor 2021 ne zaman başlayacak? Survivor 2020 kadrosu belli oldu mu? İşte yayın tarihi...

İÇİNDEKİLER

Survivor 2021 ne zaman başlayacak? Survivor 2020 kadrosu belli oldu mu? Sorularının yanıtları arama motorları üzerinden sıkça araştırılanlar arasında yer alıyor. Yarışmacılar belli olmaya başlarken Acun Ilıcalı bomba gibi bir açıklama da yaptı. Survivor 2021 yayın tarihini açıkladı, yarışma formatının ise Ünlüler-Gönüllüler şeklinde olacağını duyurdu. İşte yarışmacılarla ilgili merak edilenler..

SURVIVOR 2021 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

'MasterChef Türkiye' sonrası başlayacak olan 'Survivor 2021', 9 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00'da TV8'de ilk bölümü ile ekranlara gelecek.Yarışmacı seçimleri için titizlikle çalışılan programda, 'All Star' formatı yerine 'ünlüler' ve 'gönüllüler' olarak iki takım oluşturuluyor.

SURVIVOR İÇİN İDDİA EDİLEN İSİMLER

Bir dönemin popüler dizisi 'Aşk-ı Memnu'da Bülent karakterine hayat veren Batuhan Karacakaya'nın 'Survivor 2021 kadrosuna katıldığı iddia edildi. Ancak bu iddialara henüz yanıt gelmedi.

Batuhan Karacakaya'nın resmi Instagram hesabından, "Hissediyorum... Güzel şeyler olacak" notuyla yaptığı paylaşım bu iddiaları kuvvetlendirdi.

Sosyal medyada dolaşan iddialara göre, Meryem Kasap, Hikmet Tuğsuz, MasterChef yarışmacısı Uğur Kardaş ve Celal Sarıgül, 2019 yılında katıldığı Dünya Jimnastik Şampiyonasında altın madalya alarak ülkemize birincilik kazandıran İbrahim Çolak ve Uğur Pektaş'ın Survivor 2021 kadrosunda olacağı konuşuldu. Ancak bu iddialar da henüz doğrulanmadı.

Posta'dan Gizem Yetil'in, haberine göre, iki kez Survivor şampiyonu olan Turabi Çamkıran'ın, Survivor 2021 kadrosuna dahil olacağı konuşuluyordu. Ancak şimdilik bu iddia da doğrulanmış değil...

SURVIVOR 2021 YARIŞMACILARI KİMLER?

Acun Ilıcalı, Survivor 2021'e gidecek ilk yarışmacının Cemal Hünal olduğunu duyurdu.

Ilıcalı, ilk yarışmacıyı Instagram hesabından 'Issız adam, ıssız ada' notuyla açıkladı.

Son olarak Show TV'de yayınlanan ancak yayın hayatı kısa süren 'Şeref Sözü' adlı dizide rol alan Öykü Çelik'in de Survivor 2021 kadrosuna katıldığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntülenen oyuncu Öykü Çelik, "Spordan çıktım, Survivor'a hazırlanıyorum" demişti.

SURVİVOR 2020 ŞAMPİYONU CEMAL CAN

13 Temmuz'da yayınlanan bölümde Cemal Can, Barış ve Yasin arasında bir eleme daha yapıldı. SMS oylaması sonucuna göre, elenen isim Yasin olmuştu.

Finale ise Cemal Can ve Barış kaldı. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamada, Survivor 2020 şampiyonunun Cemal Can olduğu duyuruldu.

2019 SURVİVOR ŞAMPİYONU KİM OLMUŞTU?

2019 yılında zorlu bir mücadele sonunda Survivor 2019 yarışmasında finale adını yazdıran iki yarışmacı Yusuf Karakaya ve Seda Ocak olmuştu. Survivor 2019'un şampiyonunun Yusuf Karakaya olduğunu Acun Ilıcalı açıklamıştı.