Ece Erken'in yasak aşkını meşrulaştırmak için sunduğu sahte belge buhar oldu! Evrakta sahtecilikten...

Ece Erken'in yasak aşkını meşrulaştırmak için sunduğu sahte belge buhar oldu! Evrakta sahtecilik ve yaşadığı yasak aşkla bir skandaldan başka bir skandala imza atan sunucu Ece Erken, sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun boşandığını gösteren bir mahkeme kararını sosyal medya hesabından yayınlamış ve karar sahibi gibi gösterilen mahkeme tarafından resmi belgede sahtecilik yapma suçuyla savcılığa ihbar edilmişti. Ece Erken'in evrakta sahtecilik yaptığı olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Giriş Tarihi 23 Aralık 2020, 09:14 Güncelleme 23 Aralık 2020, 09:40
Ece Erken’in yasak aşkını meşrulaştırmak için sunduğu sahte belge buhar oldu! Evrakta sahtecilikten...

İÇİNDEKİLER

Ece Erken'in yasak aşkını meşrulaştırmak için sunduğu sahte belge buhar oldu! Sunucu Ece Erken'in yasak aşk yaşadığı Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evli olması magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Erken, kişisel sosyal medya hesabından, Mahmutyazıcıoğlu'na ait olduğu söylenen eşi Benan Mahmutyazıcıoğluy'la boşandığını gösteren bir mahkeme kararı yayınlamıştı. İstanbul Aile Mahkemesi, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ece Erken, sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun boşandığını gösteren bir belge yayınladı. Mahkeme tarafından böyle bir karar verilmediği, resmi belgede sahtecilik yapıldığı ortaya çıktı...

Boşanma davası sürerken sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun boşandığını gösteren mahkeme kararını yayınlayan Ece Erken, karar sahibi gibi gösterilen mahkeme tarafından resmi belgede sahtecilik yapma suçuyla savcılığa ihbar edildi. Ancak savcılık o belgeyi bulamayınca soruşturma kapandı.

Sunucu Ece Erken'in bir süredir aşk yaşadığı Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evli olması magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Erken, kişisel sosyal medya hesabından, Mahmutyazıcıoğlu'na ait olduğu söylenen, eşi Benan Mahmuyazıcıoğlu'yla boşandığını gösteren bir mahkeme kararı yayınlamıştı.

Ünlü sunucu tarafından paylaşılan karar sonrası, kararı verdiği ileri sürülen İstanbul Aile Mahkemesi, suç duyurusunda bulundu. Mahkemenin ihbar yazısında; Erken'in resmi belgede sahtecilik yaptığı kaydedildi.

Mahkeme, Erken tarafından mahkemelerine ait gibi görünen bir resmi belgenin paylaşıldığını, böyle bir karar verilmediğini, Erken'in gerçeğe yakın şekilde hazırlanmış sahte belgeyi gerçekmiş gibi yayınladığını belirterek ünlü sunucunun cezalandırılmasını istedi. Mahkemenin ihbarı üzerine başlatılan soruşturma geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Savcılık o belgeyi bulamayınca soruşturma kapandı.

GEREKİRSE DOSYA YENİDEN AÇILACAK

Savcılık, suça konu sahte mahkeme kararının aslının temin edilemediğini, bu sebeple olaya konu belgenin aldatma kabiliyeti noktasında inceleme yapılamadığını belirtip, bu delilin elde edilemediği gerekçesiyle soruşturmayı kapattı.

Savcılık, takipsizlik kararında sahte belgenin tespiti halinde her zaman yeniden soruşturma yapılabileceğini kaydetti.

NELER YAŞANDI?

9 AY ÖNCESİNE AİT
İhbar yazısında, Ece Erken tarafından mahkemelerine ait gibi görünen bir resmi belgenin paylaşıldığını, mahkeme tarafından böyle bir karar verilmediğini ve resmi belgede sahtecilik yapıldığı kaydedildi.

Mahkeme, gerçeğe yakın şekilde hazırlanmış sahte belgeyi gerçekmiş gibi yayınlayan Erken'in cezalandırılmasını istedi. Erken'in belgesi 9 ay öncesine ait. Benan - Şafak Mahmutyazıcıoğlu çifti ise 3 Haziran 2020 günü tek celsede boşandı.

Öte yandan New York tatilinde olan Ece Erken geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir video paylaştı. Tatilden sık sık pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Ece Erken'in yüzündeki değişim dikkat çekti.