Acun Ilıcalı'nın Exxen'deki projesi Sihirli Annem tefe kondu! Melisa izleyince çekmeye başladığı Sihirli Annem'in afişi fitili ateşledi

Acun Ilıcalı dijitale de el atıyor... TV 8'in ardından bir kanal sahibi daha olacak olan Acun Ilıcalı bu kez kendine platform olarak dijitali seçti. Exxen adlı yayın platformunun kısa sürede yayın hayatına girmesi bekleniyor. Exxen'in merakla beklenen işlerinden biri Sihirli Annem olacak. Acun Ilıcalı'nın katıldığı bir Youtube programında 'Baktım Melisa nefes almadan seyrediyor. Ben de 'madem bu kadar seviyor yenisini yapayım bari' dedim' sözleri gündeme bomba gibi düşmüş ve Sihirli Annem'in merakla beklenmesine ön ayak olmuştu. Sihirli Annem yeni oyuncu kadrosuyla Exxen TV'de yayınlanacak. Bu doğrultuda Sihirli Annem'den ilk ses geldi ve ilk afişi yayınlandı. Ancak tepkiler beklendiği gibi olumlu olmadı. Sihirli Annem'in afişini görenler kısa süreli bir şaşkınlığın ardından diziyi yerden yere vurmaya başladı. İzleyici yeni Sihirli Annem'den hayli mutsuz gibi...

Giriş Tarihi 22 Aralık 2020, 10:44 Güncelleme 22 Aralık 2020, 10:44
Acun Ilıcalı’nın Exxen’deki projesi Sihirli Annem tefe kondu! Melisa izleyince çekmeye başladığı Sihirli Annem’in afişi fitili ateşledi

İÇİNDEKİLER

Acun Ilıcalı'nın Exxen'deki projesi Sihirli Annem tefe kondu! Melisa izleyince çekmeye başladığı Sihirli Annem'in afişi fitili ateşledi... Sihirli Annem dizisi yeniden ekranlara dönüyor. Geçtiğimiz yıllarda en sevilen dizilerinden biri olan Sihirli Annem dizisi, Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu Exxen'de ekranlara gelecek. Sürpriz isimlerin ve eğlenceli içeriklerin yer alacağ Exxen TV'de yayınlanacak olan Sihirli Annem dizisinin ilk afişi yayınlandı. 1 Ocak 2021'de aktif olarak yayın hayatına başlayacak Exxen'de izleyiciye 'Merhaba' diyecek olan Sihirli Annem'in afişi dillere düştü. Zaten eski oyuncu kadrosundan kimsenin yer almaması nedeniyle bolca eleştirilen Sihirli Annem eleştiri oklarını üzerine çekti.

Acun Ilıcalı'nın her arayışa yanıt verecek projeleriyle ve anlaştığı sürpriz isimlerin eğlenceli içerikleriyle yayın faaliyetlerine başlatacağı Exxen'de Sihirli Annem'in afişi izleyici kitlesinin beğenisine sunuldu. 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren aktif olarak dijital yayın maratonundaki yerini almak için sıkı bir hazırlık sürecinden geçilen Exxen'in afişi sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Acun Ilıcalı'nın kanalı Exxen'de ekran serüvenine giriş yapacak olan Sihirli Annem'in afişini seneler evvel yayına giren haliyle kıyas etmeye başlayan izleyiciler, tepkisini açıkça ortaya koyarak isyan dolu eleştiriler gerçekleştirdi.

Sihirli Annem dizi projesinin afişi gerek Exxen platformunun sosyal medya hesabı aracılığıyla gerekse Acun Ilıcalı'nın kendi hesabı üzerinden seyircilerle paylaşılırken, hem hoşa gidilmeyen afişi hem de tepeden tırnağa farklılaşan oyuncu kadrosu sosyal mecrada en çok konuşulan konular listesinde görüldü.

EXXEN DİZİSİ SİHİRLİ ANNEM DEĞİŞEN OYUNCU KADROSU!

İnci Türkay'ın başrolünü oynadığı ''Betüş'' karakterine yeni Sihirli Annem dizisinde Açelya Topaloğlu üstlenecekken, Emre Altuğ da on yedi yıl aranın ardından tekrardan çekimleri yapılacak olan Sihirli Annem yapımında Sadık karakteriyle dizi severleri ağırlayacak.

Acun Ilıcalı'nın kuruculuğunda bulunduğu Sihirli Annem dizisinin yepyeni oyuncu kadrosunda ise; Nergis Kumbasar, Lale Başar, Çiçek Acar, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Eylem Yıldız, Nisa Sofiya Aksongur, Cemre Demircan ve Egemen Uysal gibi isimler yer almaktadır.

'BAKTIM MELİSA SİHİRLİ ANNEM İZLİYOR...'

Acun Ilıcalı katıldığı bir Youtube programında Sihirli Annem fikrinin ortaya çıkış fikrini şöyle anlatmıştı:

"Melisa ile kahvaltıdaydık baktım Sihirli Annem'i seyrediyor. Sihirli Annem eski ama çok başarılı bir dizi. Baktım Melisa nefes almadan seyrediyor. Ben de 'madem bu kadar seviyor yenisini yapayım bari' dedim. Sonra hemen yapımcımızı aradım o da duyarlılık gösterdi ve şimdi çekimdeler"