Doya Doya Moda birincisi hangi yarışmacı oldu? 15 Aralık Salı Doya Doya Moda puanlaması!

Doya Doya Moda birincisi hangi yarışmacı oldu? Sorusunun merakla beklenen yanıtı açıklandı. TV8’de hafta içi gündüz kuşağında ekrana gelen yarışmada yine heyecan dolu bir bölüm vardı. Büyük beden yarışmacılar günün konseptine göre giyindi ve jürilerden puanlarını aldı. Peki günün en yüksek ve en düşük puanlarını alan yarışmacılar hangileri oldu? Merak edilen ve araştırılan 15 Aralık Salı Doya Doya Moda puanlaması haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Giriş Tarihi 15 Aralık 2020, 18:31 Güncelleme 15 Aralık 2020, 18:31
Doya Doya Moda birincisi hangi yarışmacı oldu? 15 Aralık Salı Doya Doya Moda puanlaması!

İÇİNDEKİLER

Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu'nun oturduğu Doya Doya Moda'da 42 ve üstü beden yarışmacılar stillerini yansıtmaya devam ediyor. Yeni haftanın ikinci gününde yeni yarışmacı da dahil olmak üzere eleştiriler yapıldı, puanlar verildi. Günün sonunda Bahar Candan'ın kardeşi Nihal Candan stüdyoya geldi ve kardeşinden sonra Birben'i desteklediğini söyledi. Peki Doya Doya Moda birincisi hangi yarışmacı oldu? 15 Aralık Salı Doya Doya Moda puanlamasını haberimizde bulabilirsiniz.

15 ARALIK SALI DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

Özde: 15

Ceren: 6

Birben: 12

Bahar: 16

Rabia: 19

Buket: 7

Ayşegül: 14

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim 104 puan ile Doya Doya Moda Sabiha oldu ve altın kolyeyi boynuna taktı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme potasına Ceren ve Tuğba girdi. Elenen isim Tuğba oldu.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kendisini de ünlü yapan İşte Benim Stilim ile adını duyuran Nihal Candan'ın kardeşidir. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, lisansını hukuk bölümünde sürdürüyor. Yürüyüşü, konuşma şekliyle taklitleri yapılan Bahar Candan, sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla gündemde kalmayı başarıyor. Her yaptığı olay olan Bahar Candan, "Dondurma Gibisin" isimli parçasına çektiği klibin ardından "Dom Pérignon" isimli parçasına çektiği kliple konuşulmuştu.

NİHAL CANDAN KİMDİR?

Gülnihal Candan, 15 Haziran 1995 yılında Mersin'de doğmuştur. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimine devam eden Nihal Candan, TV8'de yayınlanan Bu Tarz benim yarışmasıyla ünlenmiştir.

Aynı yarışmaya katılan 1997 doğumlu Bahar Candan adında bir kız kardeşi vardır.

16 Ekim 2014 tarihinde Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olarak katılıp jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanmıştı.

İkinci sezon Bu Tarzm Benim yarışmasında yarışmacı olarak yer alan Nihal Candan'ın yer aldığı programda Soner Sarıkabadayı konuk jüri olarak yer alırken, Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu ana jüri üyeleriydi.

7 Şubat 2016 tarihinde başlayan Survivor 2016 yarışmasına da Nihal Candan gönüllüler takımında yarışmıştı.