Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek ile Gurur Aydoğan sevgili mi? Açıkladı...

Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha karakterine hayat veren ve izleyiciyi kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Hilal Altınbilek, 2020 yaz tatilinde Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan ile görüntülenmiş ve ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Önceki gün Bebek sahilinde kameralara takılan Gurur Aydığan, Hilal Altınbilek ile sevgililik iddialarına son noktayı koydu. Peki, Gurur Aydoğan, Hilal Altınbilek'in sevgilisi mi? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 25 Kasım 2020, 09:45 Güncelleme 25 Kasım 2020, 10:12
Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek ile Gurur Aydoğan sevgili mi? Açıkladı...

İÇİNDEKİLER

Hilal Altınbilek ile Gurur Aydoğan arasında aşk mı var? Aylardır merak edilen aşk iddialarına Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan'dan yanıt geldi. Önceki gün Bebek sahilinde görüntülenen Aydoğan, Hilal Altınbilek hakkında merak edilen soruya yanıt verdi.

"NE SEVGİLİSİ!"
Yalnız başına görüntülenen Gurur Aydoğan, "Arkadaşlarımla buluşmaya geldim" dedi. Ekranlara yakın zamanda döneceğinin de sinyalini veren Aydoğan, Hilal Altınbilek ile aralarında çıkan aşk dedikodularını yalanlayarak, "Ne sevgilisi arkadaşlar Hilal benim arkadaşım olur" dedi.


NELER OLDU?

Geçtiğimiz temmuz ayında aşk yaşadıkları konuşulan, daha sonra ayrıldıkları yönünde haberler çıkan Hilal Altınbilek ile Gurur Aydoğan, geçtiğimiz günlerde de eğlence çıkışı aynı binaya giriş yapmıştı.

Levent'te bir binanın önünde duran iki oyuncu, araçlardan indi. Binaya ilk Gurur Aydoğan girerken, patlayan flaşlar karşısında şok yaşamıştı.


Merhum sanatçı Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan ile Hilal Altınbilek, temmuz ayında Çeşme Dalyan The Beach Of Momo'da görüntülenmişti.