Safiye'nin büyük aşkı meğer ölmemiş! Masumlar Apartmanı'na bomba transfer! İşte Masumlar Apartmanı Safiye’nin eski sevgilisi...

Masumlar Apartmanı'na bomba transfer! Safiye'nin büyük aşkı meğer ölmemiş! İşte Masumlar Apartmanı Safiye'nin eski sevgilisi... Ekranların yeni fenomeni Masumlar Apartmanı izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Kadrosunda Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar, Birkan Sokullu gibi isimleri barından ve Han, Safiye ve Gülben gibi 3 sıra dışı karakterin yer aldığı Masumlar Apartmanı'nın 17 Kasım Salı ekrana gelen 10. son bölüm final sahnesinde herkesi şaşırtan bir sürpriz yaşandı. Safiye'nin lise aşkı Naci ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 20 Kasım 2020, 09:03 Güncelleme 20 Kasım 2020, 09:03
Safiye’nin büyük aşkı meğer ölmemiş! Masumlar Apartmanı’na bomba transfer! İşte Masumlar Apartmanı Safiye’nin eski sevgilisi...

İÇİNDEKİLER

Sezonun en bomba dizilerinden biri olan TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Masumlar Apartman'ında işler sarpa sarıyor. Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar'ın başrollerinde oynadığı Masumlar Apartmanı'nın 10.son bölümünde Safiye'nin yıllar önce öldü sandığı eski sevgilisi Naci ortaya çıktı. Safiye'nin lise yıllarında ölümüne sebep olduğunu düşündüğü eski sevgilisi Naci karakterine hayat verecek olan isim ise gösterilmedi. Herkes Masumlar Apartmanı'nın yeni transferini merak ederken o isim kısa sürede ortaya çıktı. Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin eski sevgilisi kim? Safiye'nin sevgilisi Naci'yi kim canlandıracak ? İşte merakla beklenen o sorunun yanıtı...

YÜZÜ SIR GİBİ SAKLANDI AMA...

Yıllar önce kendisinin sebep olduğu bir kaza sonucunda, lise aşkı Naci'nin öldüğünü sanan Safiye, hayatının şokunu yaşadı. Safiye bir türlü unutamadığı eski sevgilisi Naci'nin yaşadığını ve karşı apartmanlarına taşındığını gördü. Naci, Neriman'ın yeni edebiyat öğretmeni oluyor ve onların evlerinin karşısında otele taşınıyor. Dizinin dün akşamki final sahnesinde ortaya çıkan Naci'nin yüzü henüz gösterilmedi. Son sahnede Naci'nin sadece elindeki yanık izi gösterildi.

SAFİYE'NİN UNUTAMADIĞI AŞKI NACİ KİM?

Naci, dizinin göz bebeği Safiye'nin eski aşkıdır. Geçmişte deli divane birbirine aşık olan ikili Naci'nin yaşadığı bir kaza sonucunda ayrılmıştır. Safiye, kendisinin sebep olduğu kazada Naci'nin öldüğünü düşünmüş ve yıllar boyunca unutamamıştır.

Naci'de yılladır Safiye'ye aşıktır. Safiye'nin karşı apartmanına taşınan Naci, uzaktan uzağa Safiye'yi izler. Ancak bir türlü Safiye'nin karşısına çıkacak cesareti gösteremez. Naci'de geçen yıllar ile beraber Safiye gibi yaşlanmıştır. Naci'nin de psikolojik sorunları vardır ancak yine de son nefesine kadar Safiye'den vazgeçmeyeceğini biliyordur.

Naci karakterinin sadece elinin gösterilmesiyle merak had sahfaya çıktı. Safiye'nin eski sevgilisi Naci'nin kim olduğunu merak edenler nihayet o ismin kim olduğunu öğrendi.

Gazeteci Birsen Altuntaş ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dizide Safiye'nin aşkı Naci'yi oyuncu Tansel Öngel'in oynayacağını duyurdu. Masumlar Apartmanı'nda Naci rolünü canlandıracak Tansel Öngel, diziye 11. bölümde dahil olacak.

TANSEL ÖNGEL KİMDİR?

24 Eylül 1976'da Kilis'te dünyaya gelen Tansel Öngel, Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur. 2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde göreve başlayan Öngel, halen İstanbul Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini sürdürmektedir.

MASUMLAR APARTMANI 10.BÖLÜM ÖZET

Han büyük bir risk alarak İnci'ye çöp daireyi gösterir. İnci'nin güvenini kazanmak için yaptığı bu hareket Safiye ve Gülben'i derinden etkiler. Gülben sonunda Safiye'ye isyan bayrağını çeker. Safiye, Han ve Gülben tarafından sevmeyi bilmemekle suçlanır ancak gerçek bambaşkadır. Yıllardır sır gibi sakladığı gönül yarası yalnız kaldığı an Safiye'yi vurmaktadır.

Yine böyle bir gecede beklenmedik biri yardımına yetişir. Ege ve Neriman'ın arkadaşlığı her geçen gün ilerlemektedir. Neriman Ege'ye dersleri, Ege de Neriman'a hayattan zevk almayı öğretmeye başlar. Esat'ın Gülben'i kırmamak için yaptığı hamle, Gülben tarafından yanlış yorumlanır ve ona herkesi şoke edecek bir adım attırır. Geçmişten çıkıp gelen biri Safiye'yi alt üst edecektir.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU

Gerçek bir hayat hikayesi olan "Masumlar Apartmanı", Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun içi" romanından esinlenerek hazırlandı.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci'nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han'ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben'in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. "Aşk", İnci ve Han'ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?