SON DAKİKA: Mustafa Topaloğlu kalp krizi geçirdi! Canlı yayın sonrası kalp krizi geçiren şarkıcının sağlık durumu nasıl?

Son dakika haberine göre ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu kalp krizi geçirdi! Alişan ile Demet Akalın'ın sabah programına katılan 'Uzaylı Türkücü' lakaplı Mustafa Topaloğlu yayın sonrasında kendisini kötü hissettiğini fade etti. Kısa süre sonra kalp krizi geçirdiği tespit edilen Mustafa Topaloğlu, apar topar Şişli'de bir hastaneye kaldırıldı. Peki, Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu nasıl?

Giriş Tarihi 13 Kasım 2020, 14:06 Güncelleme 13 Kasım 2020, 16:46
SON DAKİKA: Mustafa Topaloğlu kalp krizi geçirdi! Canlı yayın sonrası kalp krizi geçiren şarkıcının sağlık durumu nasıl?

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu canlı yayın sonrasında kalp krizi geçirdi! Son dakika gelişmesine göre sabah saatlerinde Demet Akalın ile Alişan'ın sundukları programa konuk olan 'Uzaylı' lakaplı Mustafa Topaloğlu keyifli geçen programın ardından fenalaştı.

Apar topar Şişli'de bir hastaneye kaldırılan Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Öte yandan Demet Akalın'ın birkaç saat önce Instagram hikayesinde Mustafa Topaloğlu'nun paylaştığı görüldü.

Topaloğlu'nun programa veda etmeden önce söylediği ''Hastalık insanların istmediği ama gelen bir şey, hastalığı düşünmek bir hastalıktır. Tedbir alalım gerek yok fazla kafaya takmaya, bağışıklık sistemini bu şekilde güçlü tutarız. İnsanın yenemeyeceği hiçbir şey yok'' sözleri son dakika gelişmesi sonrası akıllarda belirdi.

Ünlü türkücünün oğlu Çağlayan Topaloğlu, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada " Şu an anjiyo yapılıyor. Kalp krizi geçirdi. İnşallah güzel haberler alacağız" dedi.

DAHA ÖNCE DE KALBİNE STENT TAKILMIŞTI

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun kalbinde bulunan damarların birinin tıkandığı iddia edildi. Topaloğlu'nun kalbine daha önce de stent takılmıştı.