Harika Avcı'ya hırsız şoku! Yatağın altındaki 1 milyon 568 bin lira...

Harika Avcı, evinde sakladığı 1 milyon 568 bin liranın çalındığını ifade ederek yanında çalışan kişiden şikayetçi oldu. Parayı çalmadığını, kendisine iftira atıldığını; aslında Avcı tarafından kendisinin darbedildiğini ileri sürerek suçlamaları reddeden hizmetli Sunay Y. hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Giriş Tarihi 12 Ekim 2020, 09:47 Güncelleme 12 Ekim 2020, 09:53
Harika Avcı’ya hırsız şoku! Yatağın altındaki 1 milyon 568 bin lira...

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Harika Avcı, evinde sakladığı 1 milyon 568 bin liranın çalındığını ifade ederek yanında çalışan kişiden şikayetçi oldu. Kendisine iftira atıldığını savunan hizmetli Sunay Y. hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. Sabah gazetesinden Atakan Irmak'ın haberine göre; Harika Avcı, geçtiğimiz yıllarda hizmetlisinden şikayetçi olmuştu. Avcı, ifadesinde yatak odasında bulunan bazanın altında sakladığı paranın hizmetlisi Sunay Y., tarafından çalınmış olabileceğini çünkü, söz konusu paranın bulunduğu yere sadece hizmetlisinin girebildiğini ileri sürmüştü.

Avcı'nın şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada ifadesi alınan Sunay Y., parayı çalmadığını, kendisine iftira atıldığını; aslında Avcı tarafından kendisinin darbedildiğini ileri sürerek suçlamaları reddetmişti.

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda Sunay Y. hakkında 'Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık' suçu kapsamında 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

İddianamede; olay tarihinde bazanın altında bulunan 1 milyon 568 bin liranın hizmetliden başka kimse tarafından bilinmediği, paranın kendisine sorulduğunda ise saldırgan davranışlarda bulunduğu anlatıldı. Sunay Y., ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

'Ben kendisini 'Gel konuşalım' diyerek ikna ettim'
Harika Avcı, eve zorla giriş izinin olmadığını ifade etmiş ve olayı "Para çalındıktan bir gün sonra hizmetlim eve gelmedi. Aradığımda ise telefonları açmadı. Ben kendisini 'Gel konuşalım' diyerek ikna ettim" diye anlatmıştı."Eve geldiğinde çok sinirli ve agresifti. Durup dururken üzerime saldırıp beni darp etmeye çalıştı. İki dizimden ve sağ elimden yaraladı. Bu nedenle hastaneye giderek darp raporu aldım. Paranın yerini hizmetlimden başka kimse bilmiyordu."


Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Harika Avcı'nın maddi ve manevi olarak zorluklar yaşadığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Avcı, sıkıntılı günler geçirdiğini doğrulamış, problemlerini çözmeye çalıştığını söylemişti.

Harika Avcı'dan şok suçlama: Eski şoförüm evime girip...