Ermeni asıllı Kim Kardashian ne dedi? Azerbaycan ve Türkiye'yi hedef aldı! Türkler cevabını verdi!

Azerbaycan Ermenistan çatışması gündemde bomba etkisi yaratırken bu gelişmeyle ilgili sosyal medyada paylaşım yapan Ermeni asıllı Kim Kardashian ne dedi? Kim Kardashian Azerbaycan ve Türkiye'yi hedef aldı. Magazin gündeminden düşmeyen dünyanın en zenginleri arasında yer alan hem stilistlik, hem şarkıcılık, hem oyunculuk yapan Kim Kardashian Ermenilere destek çıkan Twitter paylaşımı ile gündemde çok konuşuluyor. İşte o paylaşım…

Giriş Tarihi 28 Eylül 2020, 15:17 Güncelleme 28 Eylül 2020, 15:17
Ermeni asıllı Kim Kardashian ne dedi? Azerbaycan ve Türkiye’yi hedef aldı! Türkler cevabını verdi!

İÇİNDEKİLER

Azerbaycan Ermenistan çatışması sürerken Kim Kardashian'ın Azerbaycan Ermenistan çatışması ile ilgili attığı tweet gündemi salladı. Tepkilerin yağdığı Kim Kardashian neler yazdı? Bu gelişme üzerine gündemde Kim Kardashian'ın hayatına dair bilgiler de merak edilerek araştırılmaya başlandı. Ermeni asıllı olan Kim Kardashian hakkındaki detayları haberimizde bulabilirsiniz.

KARDASHİAN'DAN ABD'YE TÜRKİYE MESAJI

Ermeni asıllı ABD'li magazin ünlüsü Kim Kardashian, Azerbaycan ve Ermenistan arasında başlayan çatışmaya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Yaptığı paylaşımda, Ermenistan'ın sebepsiz saldırıların ve dezenformasyon kampanyasının kurbanı olduğunu söyleyen Kardashian, Azerbaycan'ın savaş propagandası yaptığını ve sosyal medyayı bloke ettiğini de iddia etti.

Kardashian paylaşımında ayrıca, "Bakü'ye saldırgan güç kullanımını durdurması için çağrı yapılmalı, Azerbaycan'a ABD askeri yardımı durmalı. Türkiye, Bakü'ye silah ve savaşçı göndermemesi için uyarılmalı" ifadelerini kullandı.

KIM KARDASHIAN KİMDİR?

Kimberly Noel Kadashian; Ermeni asıllı Amerikalı sosyetik, manken, aktris, stilist, kıyafet perakendecisi ve televizyon kişiliği. En çok sosyal hayatıyla, Keeping Up with the Kaowa çıkması ile bilinmektedir.

Kim Kardashian baba tarafından Ermeni, anne tarafından İskoç ve Hollanda kökenlidir. Babası Robert Kardashian O. J. Simpson'ın avukatı olarak ünlenmiş ve 30 Eylül 2003'te ölmüştür. Annesi Kris Jenner 1989'da Robert'ten boşanmış ve eski Olimpiyat atleti Bruce Jenner ile 1991'de evlenmiştir. Kim Kardashian'ın üç öz kardeşi vardır. O.J. Simpson onun vaftiz babasıdır.

Kimberly Noel Kadashian, 21 Ekim 1980 Los Angeles , California doğumlu ve Ermeni asıllı olmasının yanı sıra İskoçya, Hollanda ve Türkiye kökenli bir ailenin çocuğudur. Amerikan sosyetesinin ünlilton'un parti arkadaşı olan Kim gazetelerin magazin haberlerinin vazgeçilmezlerindendir. Basın tarafından sitilist olarak da adlandırılmıştır. Babası bir zamanlar O.J.Simpson'un avukatlığını yapmış ünlü avukat Robert Kardashian'dır (1944-2003). 2007 yılına kadar Paris Hiton'un parti arkadaşı olarak tanınan Kim Kardashian, erkek arkadaşı Ray J ile çekilmiş porno videosunun dağıtımını yasal olarak engellemek istediği zaman adını duyurmuştur.

Kim'in açıklama yapmasından önce kamuoyunun bu kasetin varlığından haberi yoktu ve video bir anda internette yayılmaya başladı. Kim 2000-2004 yıllarında yapımcı Damon Thomas ile evliydi. Kim Kardashian ve iki kız kardeşi Calabasas, Kaliforniya'da bir butik işletmektedir. Şimdilerde şansını oyuncukta deniyor ve ilk olarak disaster movie adlı sinema filminde oynadı.