EDHO yeni sezon hangi tarihte yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yeni gelişme Hızır Reis müjdeyi verdi!

ATV ekranlarının başarılı yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 6. yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son olarak 165. bölüm ile ekranlara gelmiş ve sezon finali yapmıştı. Dizi takipçileri bu sezon finali sonrasında ise yeni bölüm tarihini merak etmeye başladı. Salgın nedeniyle çekimlerine de ara verilen EDHO'nun son bölümünde yaşananları ve diziden son haberleri sayfamızdan görebilirsiniz. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de

Giriş Tarihi 25 Ağustos 2020, 08:29 Güncelleme 25 Ağustos 2020, 08:29
EDHO yeni sezon hangi tarihte yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yeni gelişme Hızır Reis müjdeyi verdi!

İÇİNDEKİLER

Eşkiya 166. bölüm hangi tarihte yayınlanacak? Her hafta salı akşamı izleyicisiyle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçtiğimiz haftalarda 165. bölüm ile sezon finali yapmıştı. Dizinin sezon finali yapmasının ardından yeni bölümde neler olacağı şimdiden merak konusu oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon tarihi hakkında ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ne zaman ekrana geleceği merak konusu olurken, müjdeli haber Oktay Kaynarca'dan geldi. Dizide başrol oynayan Kaynarca, Instagram hesabından paylaştığı karesine "Az kaldı..." mesajını not düştü. İşte son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZONU NE ZAMAN?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28 Nisan'da 165. bölüm ile sezon finali yapmıştı. Diziyi takip edenler ise yeni sezonun ne zaman yayınlanacağını merak etse de henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Dizinin yeni sezon tarihi belli olduğunda sayfamızda paylaşacağız.

MÜJDEYİ OKTAY KAYNARCA VERDİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ne zaman ekrana geleceği merak konusu olurken, müjdeli haber Oktay Kaynarca'dan geldi. Dizide başrol oynayan Kaynarca, Instagram hesabından paylaştığı karesine "Az kaldı..." mesajını not düştü.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Bizim dostumuz yok!"

Hızır, dostlarının ihanetiyle masadan gönderilirken, Feyyaz, en başından beri ince ince işlediği hain planlarının neticesine ulaşmıştır.

FEYYAZ'IN HAİN PLANLARI

Sırada, masanın hakimiyetini tamamen ele almak için önce Hızır ve Alparslan'ı öldürmek ardından da tüm masa üyelerini bitirmek vardır.

KASAPLAR'DAN ÇAKIRBEYLİLER'E SUİKAST PLANI

Yapılan plan doğrultusunda Kasaplar, Çakırbeyliler için düzenlenen suikastın başarılı geçtiği haberini verecek, bu haberi bekleyen Feyyaz ise kalıcı bir barış yapmak bahanesiyle bir araya topladığı masa üyelerinin işini bitirecektir. Nitekim işler bu kez planladığı gibi gitmez.

İLYAS VE BEHZAT KARŞI KARŞIYA

Dostu tarafından ihanete uğradığını düşünen İlyas'ın Behzat'a karşı tavrı sert ve nettir. Artık hiçbir dostu kalmadığını düşünüp üzülürken; Ömür'ün de yaşanacakları önceden bildiğini öğrendiğinde, kimseye güvenmemesi gerektiğini bir kere daha anlayacaktır.

FAÇALI VE ÇAKIRBEYLİ AİLELERİ NE YAPACAK?

Nihayetinde Façalı ve Çakırbeyli aileleri arasında bir taraf seçmek zorunda kalacak tek kişi yalnızca Ömür olmayacaktır. Tipi ve Haşmet'in, kardeşim dediği Hızır'a ihanet etmelerine razı gelemeyecek olan Emine de restini çekip evinden ayrılır.

HAŞMET'İN BEHZAT'I DA KAYBETMESİ AN MESELESİ

Hem kardeşinin hem de eşinin sırtını döndüğü Haşmet'in Behzat'ı da kaybetmesi an meselesidir. Bu ayrılıklara en çok üzülecek olan kişi ise tek amacı sevdiklerini bir arada tutmak olan Hızır olacaktır.

ALİ SÜRMELİ KADROYA KATILDI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın (EDHO) oyuncu kadrosuna son bölümlerde usta oyuncu Ali Sürmeli katıldı.

Sürmeli, canlandırdığı 'Doğan Baba' tiplemesiyle dikkatleri üzerine çekti. Sürmeli, Eşkıya'dan önce 'Kurtlar Vadisi Pusu'da Zaza Dayı karakteriyle seyirci karşısındaydı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Genel Hikaye

Türkiye'nin en güçlü ailesi olan Çakırbeyliler'in karşısında bu sefer daha zorlu bir sınav vardır: Avrupa'nın en büyüğü olmak. Bakalım güç savaşlarında kazanan taraf kim olacak, dünyayı sömüren güçler mi, onlara başkaldıran Çakırbeyliler mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oyuncuları ve Karakterleri

Oktay Kaynarca - Hızır Çakırbeyli

Sanem Çelik - Ceylan

Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli

Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli

Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli

Kenan Çoban - Fahri

Turgay Tanülkü - Şahin Ağa

Yalçın Hafızoğlu - Hızır Ali Çakırbeyli

Hakan Karsak - Enişte

Ceren Benderlioğlu - Ömür Façalı

Sevil Akı Saner - Emine Façalı

Ali Sürmeli - Doğan Baba

Emir Benderlioğlu - Behzat Façalı

Selin Işık - Özlem Çakırbeyli

Tevfik Erman Kutlu - Tekin Kutlu

Hüseyin Avni Danyal - Tufan Tezyürek

Turgut Tunçalp - Haşmet Façalı

Şener Savaş - Rafet Avcı

Hızır Çakırbeyli Karakteri – Oktay Kaynarca

Hızır Çakırbeyli, Çakırbeyli ailesinin reisidir. Annesi ona Hızır şeklinde hitap etmektedir. Mafya aleminde de Hızır Reis olarak bilinir. Sevenleri ise ona Çakır şeklinde seslenir. Çakır'ın hayatı, çok sevdiği abisi Ömer, düşmanları tarafından öldürülünce değişir. Bu nedenle abisinin vasiyeti sayılan mühendis olma fikrini bir kenara bırakır ve onun intikamını almaya yemin eder. Bu nedenle elinden geleni ardına koymaz ve sırf bu intikam uğruna her şeye göğüs germektedir. İntikam sevdası uğruna cezaevine girse de bu isteğinden asla vazgeçmez. Sevdiklerine karşı cana yakın, esprili, vicdanlıdır. Fakat düşmanları onu görünce kaçacak delik arar.

Hızır Çakırbeyli karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, 1965 yılında Malatya'da doğmuştur. Anne ve babası Almanya'da çalışan ünlü oyuncu çocukluğunu Üsküdar'da anneannesinin yanında geçirmiştir. Lisede birkaç okul değiştiren ünlü oyuncu, Fiat fabrikasında elektrik işçisi olarak çalışmıştır. Bu esnada konservatuvar sınavlarına girmiştir. Duvarların Ötesi adlı tiyatro oyunuyla ilk kez oyunculuk deneyimine sahip olmuştur. Ünlü oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk bölümü mezunudur. Üniversite okurken TRT'de birkaç yapımda rol almıştır. Ünlü ve başarılı oyuncu pek çok yapımda yer almış ve güçlü performanslar sergilemiştir. Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Çakır karakteri onu bugünkü ününe kavuşturmuştur. Bunun yanı sıra Bir Kadının Anatomisi, Köstebek, Yedi Tepe İstanbul, Tek Celse, Bayanlar Baylar, Esir Şehrin İnsanları, Avrupa Yakası, Kalbin Zamanı, Adanalı, Nuri gibi pek çok projede yer almıştır.