Kuaförüm Sensin sunucusu değişti mi? Kuaförüm Sensin’de kim elendi?

Gündemde sıkça araştırılanlar arasında Kuaförüm Sensin sunucusu değişti mi? Sorusunun yanıtı yer alıyor. Hafta içi her gün Show TV’nin gündüz kuşağında yer alan Kuaförüm Sensin’de sunucu değişikliği yaşandı. Gözde Kansu’nun programı bırakıp dizi çekimlerine başlamasının ardından yerine Çiğdem Batur geçti. Peki Cuma günü haftanın finalinde Kuaförüm Sensin’de kim elendi?

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2020, 13:34 Güncelleme 24 Ağustos 2020, 17:24
Kuaförüm Sensin sunucusu değişti mi? Kuaförüm Sensin’de kim elendi?

İÇİNDEKİLER

Jüri koltuğunda Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, kırık fönün mucidi Adnan Serter ve moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber'in oturduğu Kuaförüm Sensin'de neler yaşandı? Hem Çiğdem Batur olarak sunucusunun değiştiği hem de elemenin olduğu Kuaförüm Sensin'de heyecanlı anlar ekranlara yansıdı. İşte severek izlenen Kuaförüm Sensin'de yaşananlar…

GÖZDE KANSU NEDEN AYRILDI?

Gözde Kansu: "Bu program bana teklif edildiğinde 40 günlük bebekti. Bir baktım 300 küsur bölüm oldu. Fakat ben mesleğimi, tiyatro sahnelerini özledim. Benim dizi setlerine dönmem gerekiyor, çünkü çok özledim işimi. İzninizi istiyorum, benden bu kadar."

YARIŞMA FORMATI HAKKINDA

Kuaförüm Sensin programında 4 kuaför ekibi yarışıyor. Bir kuaför bir de makyözden oluşan takımlar her gün jüri tarafından belirlenen konsepte en uygun saç ve makyajı belli bir sürede yapıyor. Haftanın finali olan cuma günü jüriden en yüksek puanı alan ekip 10 Bin TL'nin sahibi oluyor.

KUAFÖRÜM SENSİN JÜRİLERİ KİMLER?

Diva Bülent Ersoy, Seçkin Süngüç, Işıl Reçber ve Adnan Serter jüri koltuğunda oturuyor

IŞIL REÇBER KİMDİR?

Antep ve Arnavut karışımı bir ailenin üç çocuğundan biri olan Işıl Reçber, 5 Ekim 1977 tarihinde Gaziantep'te doğdu. Gençlik yıllarını Antalya'da ailesiyle birlikte geçiren Işıl Reçber, henüz 17 yaşındayken Rüştü Reçber ile Antalya'da tanıştı. 1997 yılında evlenen çiftin biri kız, biri erkek olmak üzere 2 çocuğu var. Modayla ilgilenen Işıl Reçber, kendi adını taşıdığı bir parfüm markası kurdu. Aynı zamanda bugüne kadar farklı kategorilerde kendi markasını yaratan Işıl Reçber'in özel koleksiyonlarda imzası bulunuyor.

Sık sık giydi kıyafetler, saç tasarımı ve makyajlarıyla gazete ve dergilerde yer alan Işıl Reçber, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinin de önde gelen isimlerinden.