Borçlarından dolayı icralık olduğu söylenen Yonca Evcimik'in avukatından ilk açıklama!

90'lı yıllara damgasını vuran sanatçılardan Yonca Evcimik'in borcunu ödeyemediği için icralık olduğu iddia edilmişti. 3,5 milyon liralık evinin satılacağı söylenen Evcimik'in avukatından ilk açıklama geldi. Avukat, Evcimik'in icralık olmadığını ama ödemeleri ertelediğini söyledi. İşte Yonca Evcimik'in icra olayının detayları...

Giriş Tarihi 06 Ağustos 2020, 16:32 Güncelleme 06 Ağustos 2020, 16:38
Borçlarından dolayı icralık olduğu söylenen Yonca Evcimik’in avukatından ilk açıklama!

İÇİNDEKİLER

Yonca Evcimik'in, ekonomik kriz yaşadığı için geçtiğimiz yıl özel bir bankadan çektiği krediyi ödeyemediği hatta icralık olduğu ileri sürüldü. Borçlarından dolayı 3,5 milyon TL'lik evinin satılacağı iddia edilen şarkıcı, avukatı aracılığıyla açıklama yaptı.

"İCRALIK OLMADI, ÖDEMELERİ ERTELEDİ"

Hürriyet'in haberine göre; yapılan açıklamada yaklaşık bir milyon liralık kredi borcunu ödeyemediği ve bu yüzden de ipotek gösterdiği evinin satışa çıkarılmak üzere İcra Müdürlüğü'ne başvurduğu iddialarının doğru olmadığını belirtti.

Evcimik'in avukatının basına yolladığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Yonca Evcimik pandemi süreci nedeniyle, yasal düzenlemeler çerçevesinde kredi ödemeleri yönünden erteleme talebinde bulunulmuştur. Bu talebi de ilgili banka tarafından kabul edilmiş durumdadır. Başlatılan bir icra takibi söz konusu değildir."