Eda Gürkaynak kim? Birkan Sokullu’nun sevgilisi Eda Gürkaynak kaç yaşında?

Aşklarını açıklamalarının ve objektiflere poz vermelerinin ardından magazin gündeminde Eda Gürkaynak kim? Sorgulaması yapılmaya devam ediyor. Başarılı ve yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu’nun sevgilisi Eda Gürkaynak kaç yaşında? Sorusunun yanıtı da merak ediliyor. Daha önce Aslı Enver ile evlenip boşanan Birkan Sokullu’nun ve yeni sevgilisi Eda Gürkaynak’ın hayatına dair merak edilen bilgileri haberimizde derledik.

Giriş Tarihi 29 Temmuz 2020, 13:23 Güncelleme 29 Temmuz 2020, 13:23
Eda Gürkaynak kim? Birkan Sokullu’nun sevgilisi Eda Gürkaynak kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Birkan Sokullu'dan yeni sevgilisi Eda Gürkaynak ile bir paylaşım geldi. İlişkilerinin çok güzel gittiğini söyleyen Birkan Sokullu, cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden olan Eda Gürkaynak ile aşkını belgeleyen bir paylaşımda bulundu. Bunun üzerine takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

EDA GÜRKAYNAK KİMDİR?

1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Eda Gürkaynak'ın anne ve babası cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden olan Sinem Gürkaynak ve Kemal Gürkaynak'tır. Lara adında bir kız kardeşi olan Eda Gürkaynak, 2013 yılında Koç Lisesinden IB diplomasıyla mezun olduktan sonra New York Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Amerika'nın en başarılı Türk mezunları listesine adını yazdırdı.

BİRKAN SOKULLU KİMDİR?

Birkan Sokullu kimdir, Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da doğmuştur.
2003 yılında, 'Best Model Of Turkey' yarışmasında üçüncü oldu.
Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol oynadı. Maltepe Üniversitesinde okurken manken ve modellik yaptı.

Oyuncu Dolunay Soysert'ten oyunculuk dersler aldı. "Küçük Kadınlar" dizisinde Ayaz karakteri ile dikkms production ile anlaştı. "Küçük Sırlar" dizisinde "Demir" rolü büyük beğeni kazandı ve bu dizi kariyeri için dönüm noktası oldu.
2012 yılında "Uçurum" dizisinde hırslı bir gazeteciyi canlandırdı. 2013 sezonunda ise Fatih dizisinde Şehzade Mustafa'yı canlandırdı, ancak dizi uzun ömürlü olamadı.
2014 yılının Şubat ayında ekranlarda olacak olan "Kurt Seyt & Shura" adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldı.
Birkan Sokullu, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Aslı Enver ile evlendi, 2015 yılında ise boşandı.

Filmleri :
2008 – Melekler Korusun (dizi)
2008 – Küçük Kadınlar (dizi)
2008 – Elif (dizi)
2010 – Küçük Sırlar (dizi)
2012 – Ucurum (dizi)
2013 – Fatih (dizi)
2014 – Kurt Seyt & Shura