Survivor Berkan kimdir? Eleme adayı Berkan Karabulut kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir?

Survivor'da bu akşam büyük ödül oyunu ve eleme heyecanı yaşanıyor. Her akşam yarışma programında yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından heyecanla takip ediliyor. Yarışmanın yayınlandığı saatlerde özellikle yarışmacıların hayatları merak konusu oluyor. Survivor'a damga vuran isimlerden birisi de Berkan Karabulut. Peki, Survivor Berkan Karabulut kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte hayatına dair detaylar...

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2020, 18:46 Güncelleme 07 Temmuz 2020, 18:46
Survivor Berkan kimdir? Eleme adayı Berkan Karabulut kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir?

İÇİNDEKİLER

TV 8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. Survivor'da performansıyla ve tavırlarıyla dikkat çeken isimlerden birisi de Berkan Karabulut. İzleyiciler yarışmanın yayınlandığı saatlerde özellikle Berkan Karabulut kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Berkan Karabulut kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte hayatı...

SURVİVOR BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Yugoslav bir ailenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya gelen Berkan Karabulut, sık sık okul değiştirmiş ve bunun nedeninin her sene en iyi basketbol takımı neredeyse oraya yönelmesi olduğunu ifade ediyor.

7 yaşında futbola başlayan Berkan, sonrasında da birçok spor dalıyla ilgilendi. İstanbul'un en iyi takımlarında basketbol oynadı. 2 sene A takım seviyesinde profesyonel olarak oynandıktan sonra üniversiteye girip 2013 yılında fitness eğitmenliğine başladı.

1,5 sene Bellevue Residance'da eğitmenlik yaptıktan sonra bir tanıdığıyla ortak olarak Kuruçeşme'de spor stüdyosu açtı. 25 Aralık 2015'te ise kendi spor salonunu açtı. 4 seneyi aşkın süredir Dublex Bahçeli bir stüdyo çalıştırıyor.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

İlk dokunulmazlık oyununu Sercan kazandı ve Berkan'ı aday gösterdi. Dün akşam oynanan oyunu ise Cemal Can kazanarak Sercan'ı aday olarak belirlediğini açıkladı. 3. dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı SERCAN oldu. Sercan'ın gösterdiği eleme adayı ise YASİN oldu.

3 TEMMUZ SURVİVOR İLETİŞİM OYUNU KİM KAZANDI?

3 Temmuz Survivor iletişim oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasındaki mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 9'luk skorla MAVİ TAKIM oldu.

KIRMIZI TAKIM: 9

MAVİ TAKIM: 10

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

İki takım arasında kıran kırana mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 4'lük skorla MAVİ TAKIM oldu.

KIRMIZI TAKIM: 4

MAVİ TAKIM: 10

SURVİVOR KAPTANLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Parkuru en hızlı tamamlayan Cemal Can ve Berkan yeni kaptanlar oldu.

SURVİVOR YENİ TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

KIRMIZI TAKIM: BERKAN, BARIŞ, ELİF

MAVİ TAKIM: CEMAL, YASİN, SERCAN

30 HAZİRAN SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Acun Ilıcalı geçen hafta adaya veda eden ismin NİSA olduğunu duyurdu.