Survivor kim elendi, kim gitti? 2 Haziran Survivor SMS oylaması sonuçları netleşti mi? Adada veda...

TV 8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam iletişim oyunu ve eleme heyecanı yaşandı. İletişim oyununu kazanan takım 10'a 6 Ünlüler takımı oldu ve aileleriyle telefonda görüştüler. Yarışmacılarla aileleri arasında görüşme esnasında duygusal anlar yaşandı. Bilindiği üzere dört dokunumazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımının tamamı eleme adayı oldu. Yarışmanın izleyicileri "Survivor kim elendi, kim gitti?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 2 Haziran Survivor SMS oylaması sonuçları netleşti mi? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 02 Haziran 2020, 22:34 Güncelleme 02 Haziran 2020, 23:55
Survivor kim elendi, kim gitti? 2 Haziran Survivor SMS oylaması sonuçları netleşti mi? Adada veda...

İÇİNDEKİLER

Haftanın tüm günleri izleyicisiyle buluşan Survivor'da bu akşam heyecan doruktaydı. İlk önce Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında kıyasıyla bir iletişim oyunu mücadelesi verildi. Kazanan takım Ünlüler takımı oldu ve aileleriyle telefonda görüşme şansı yakaladılar. Görüşmelerin ardından Ada konseyi toplandı ve elenen isim merak konusu oldu. Dört dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımından bir isim bu akşam adaya veda ediyor. Bu ismi öğrenmek isteyen izleyiciler ise Survivor kim elendi, kim gitti sorusu hakkında araştırma yapıyor. İşte merak edilen detaylar...

SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Survivor'da şu an Ada konseyi toplandı. Gönüllüler takımından Sercan, Elif, Yunus Emre ve Aycan eleme adayı olmuştu. Acun Ilıcalı Ada konseyinde elenen ismi Aycan Yanaç olarak açıkladı.

SURVİVOR YENİ TAKIMLAR NASIL OLACAK? HANGİ YARIŞMACILAR AYNI TAKIMDA YER ALACAK?

Acun Ilıcalı eleme öncesinde Ada konseyinde yeni takımlar hakkında "Survivor yarından itibaren haftalık takımlarla oynanacak. Bunun sistemini bir kez daha anlatıyorum. On yarışmacı bireysel olarak parkurda performans sergileyecek. Daha sonra en iyi dereceyi yapan dört yarışmacı, birinci ve dördüncü, ikinci ve üçüncü olarak eşleşecek. İki kaptan ortaya çıkacak. En son iki kaptan tek teke oynayacak ve kazanan seçme hakkına sahip olacak. Birinci seçme hakkı çok önemli biliyorsunuz. Bunada iki kaptanın arasındaki oyun karar verecek. Kaptanlık oyunundan sonra yarın akşam bir konsey olacak ve o konseyde iki kaptan yeni takımlarını seçecek." ifadelerini kullandı.

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasındaki mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 6 Ünlüler takımı oldu ve aileleriyle telefonda görüştüler. Yarışmacılarla aileleri arasında görüşme esnasında duygusal anlar yaşandı.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasındaki kıran kırana mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 8 Gönüllüler takımı oldu.

GÖNÜLLÜLER: 10

ÜNLÜLER: 8

SURVİVOR 4. DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor 4. dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Dün akşam Ünlüler takımının dokunulmazlık oyununu kaybetmesi nedeniyle Sercan, Yunus Emre, Elif ve Aycan yani tüm takım eleme adayı oldu. Bu hafta adaya veda eden isim Ünlüler takımından olacak.

29 MAYIS SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasında kıran kırana mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 7 Ünlüler takımı oldu.

SURVİVOR AYAK TENİSİ OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor ayak tenisi oyunu maçında Acun Medya ve Survivor 2020 takımı arasında heyecan dolu dakikalar yaşandı. Mücadeleyi genel skorda Survivor 2020 takımı 3-1 kazandı.

SURVİVOR 27 MAYIS ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 27 Mayıs Takım oyunu kazanan bu hafta Ünlüler takımı oldu. Böylece Survivor 2020 27 Mayıs ödül oyununu alan ünlüler takımı köfte ve piyaz yeme hakkı kazandı.

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasında kıran kırana süren mücadele sonucunda Gönüllüler takımı 10'a 5 oyunu kazandı.