Survivor Makbule kimdir, ne zaman elendi? Survivor Makbule korona virüse nasıl, nerede yakalandı?

TV8'in fenomen yarışması Survivor heyecan dolu bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Dün akşam Survivor son bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı ve kaybeden takım adadan gitmesi yönünde bir kişiyi söylemek zorunda kaldı. Parkurda ve ada konseyinde tansiyonun yükseldiği Survivor yeni bölüm fragmanı da yayınlandı ve heyecan yarattı. Makbule korona mı oldu, Makbule kim? Sorularının yanıtlarını merak ettirdi.

Giriş Tarihi 11 Mayıs 2020, 09:25 Güncelleme 11 Mayıs 2020, 09:25
Survivor Makbule kimdir, ne zaman elendi? Survivor Makbule korona virüse nasıl, nerede yakalandı?

İÇİNDEKİLER

Survivor Makbule korona virüse nasıl, nerede yakalandı? Sorusu arama motorlarında en fazla aratılanlar arasına girmiş durumda. Bunun nedeni ise Survivor Makbule Karabudak'ın koronavirüse yakalanması oldu. Makbule Karabudak, Survivor 2020 gönüllüler takımında yarıştı. Survivor Makbule, yarışmaya ilk haftada veda eden isim olmuştu. Survivor 2020 yarışmacısı Makbule Karabudak 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokula devam ederken Kırıkkale'ye taşınan Karabudak Anadolu Lisesini kazandı ve sayısal bölümünü başarıyla tamamladı. Üniversitede Ebelik bölümünü kazanan genç yarışmacı bir yandan da spor aktivitelerine yöneldi. İşte Survivor Makbule ile ilgili merak edilenler...

SURVİVOR 10 MAYIS YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Geçtiğimiz günlerde Ersin Korkut'a köpeği Mes'in öldüğünün söylenmemesi ailesi tarafından istenmiş, bu durumda Ersin Korkut'un köpeğinin öldüğünden haberi olmamıştı. Ancak Survivor yeni bölüm fragmanında yarışmacıların gözyaşlarına boğulması ve özellikle Ersin Korkut'un ağlaması akıllara "Survivor Ersin'e köpeği Mes'in öldüğü söylendi mi?" şeklindeki soruları getirdi. Buna göre; Survivor Ersin'e köpeğinin öldüğü söylendi mi, son durum ne? Yarışmacılar neden gözyaşlarına boğuldu? Tüm soruların yanıtları bu akşam belli olacak.

MAKBULE KARABUDAK KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Makbule Karabudak 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokula devam ederken Kırıkkale'ye taşınan Karabudak Anadolu Lisesini kazandı ve sayısal bölümünü başarıyla tamamladı. Üniversitede Ebelik bölümünü kazanan genç yarışmacı bir yandan da spor aktivitelerine yöneldi.

Yarışmacı kendi hayatını şu şekilde özetliyor;

"Temmuz 1992 doğumluyum. Aslan burcuyum. İstanbul'da doğdum. Sonrasında ilkokula devam ederken Kırıkkale'ye taşındık. İlkokulda üç adım uzun atlama ve kısa mesafe koşusu yapıyordum. Lisede Anadolu Lisesi kazandım ve başarıyla sayısal bölümünü bitirdim. Lise hayatım boyunca 4 sene basketbol oynadım. Okulun en gözde ve çalışkan öğrencilerinden biri oldum hep. Zorlu şartlarda geçti öğrencilik yıllarım ama yılmadan çalışınca insan başarıya mutlaka ulaşıyor. Üniversitede Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ebelik lisans bölümünü kazandım. Ebelik bölümüne, bölümün aldığı puanın çok üzerinde bir puanla yerleştim. Seçimimdeki tek etken annemdi. Benden önceki 4 doğumunu kendi başına yapmak zorunda kalmış ve ilk hastanede doğan çocuğu ben olmuşum. Üniversitede okulun bayan hentbol takımında oynadım. Nöbetler, antrenmanlar, dersler, günlük çalıştığım figüranlık, palyaçoluk, komilik gibi harçlığımı kazandığım işler döngüsünde yoğun bir üniversite hayatı geçirdim.

Üniversiteden mezun olduğum sene KPSS sınavına girip İstanbul'a atandım. Atanır atanmaz hem görevime başladım hemde tekrar spor yapmaya. Fitness, pilates yaptım bireysel olarak. Spor yaparken gittiğim salonda spor eğitmeni olan eşimle tanıştım yaklaşık 2 yıllık birlikteliğin ardından 14 ay önce evlendim. Son 2 yıldır sabah 8 akşam 5 ebelik yapıyorum. Akşam 5'ten 9'a kadar ve Cumartesi günleri pilates eğitmenliği yapıyorum. Hayatım yoğun bir tempoda geçiyor fakat bundan şikayetçi değilim. Enerjim varken enerjimi doğru şekilde kullanmam gerektiğini düşünüyorum."

Karabudak, yarışmanın ilk haftasında elendikten sonra sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

"Hem bir Survivor yarışmacısı hem de sahada aktif çalışan bir sağlıkçı olarak yaşadığımız süreci paylaştım, 'her şeyde vardır bir hayır' diye boşa dememişler. Evet, belki çok erken veda ettim Survivor'a ama burada beni bekleyen kutsal bir görev varmış. Ben bugün olduğu gibi yarın da sizler için sahada olacağım, sizler de bizim için 'Evdekalın' güzel günler yakın."

10 MAYIS SURVİVOR HERKES NEDEN AĞLIYOR?

Survivor 72. bölüm tanıtımında herkesin ada konseyinde ağlaması merak uyandırdı. Büyük ihtimalle Ersin Korku'un köpeğininin öldüğü haber verilmiştir diye tahmin edilse de gerçeğin ne olduğu yeni bölümde belli olacak.

Ailesinin köpeğin öldüğünü açıklanmasını istediği biliniyor. Aslında geçen salı söyleyecek olan Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Yılmaz Erdoğan'ın söylemesini istememesi nedeniyle vazgeçmişti.