ATV SON BÖLÜM İZLE! Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında son dakika DNA testi sonucu!

Müge Anlı canlı yayında son dakika gelişmesini aktarıyor! Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisi ile buluşan Müge Anlı, Tuğba Özbek'in DNA testi sonucunu açıklıyor! 25 yaşındaki 4 çocuk annesi Tuğba Özbek hiç görmediği babasını bulmak için Atv'nin başarılı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılmıştı. Çocukluğunun çok zor geçtiğini anlatan Tuğba Hanım, baba hasretini sonlandırmak istedi. "O boşluğu doldurmak istiyorum" diyen Tuğba Özbek'in babası kim? Muhammed Şerif Tuğba Özbek'in babası mı? Müge Anlı DNA sonucunu canlı yayında açıklıyor! Hepsi ve daha fazlası 31 Mart Müge Anlı son bölümde!

Giriş Tarihi 31 Mart 2020, 10:12 Güncelleme 01 Nisan 2020, 10:28
ATV SON BÖLÜM İZLE! Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında son dakika DNA testi sonucu!

İÇİNDEKİLER

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. Şanlıurfa'nın Harran ilçesine bağlı Akdilek Köyü'nde 25 Ocak 2014 günü boğularak öldürülen ve cesedi evlerinin avlusunda çuvalın içinde bulunan 6 yaşındaki Zehra Topdağ'ın katili kim?

25 yaşındaki 4 çocuk annesi Tuğba Özbek hiç görmediği babasını bulmak için Atv'nin başarılı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılmıştı. Çocukluğunun çok zor geçtiğini anlatan Tuğba Hanım, baba hasretini sonlandırmak istedi. "O boşluğu doldurmak istiyorum" diyen Tuğba Hanım, Müge Anlı ve ekibi sayesinde kısa sürede baba olarak bildiği Nedim Süzgün ile kucaklaştı.

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE 31 MART SALI - TIKLA

Önce yayına telefonla bağlanan ardında da stüdyoya gelen Nedim Bey, bir kızı olduğunu bilmediğini söyledi. Nedim Bey'in fotoğrafını ilk kez canlı yayında gören Tuğba Özbek duygusal anlar yaşadı. Yakın çevresinin eleştirileri dolayısıyla buruk bir şekilde yayına çıkan genç kadın, annesinin sözlerine güvenemediğini bu sebeple DNA testi yapılmasını istedi. Tuğba Özbek ve Nedim Süzgün, vakit kaybetmeden kan örneği veren ve gerekli testleri yaptırdı. Nedim Süzgün her ne kadar "İnşallah benim kızım çıkar. Ben çok heyecanlıyım. Süreç nasıl geçecek ben de bilmiyorum!" dese de Tuğba Özbek ile Nedim Süzgün'ün DNA testi sonucu uyuşmadı. Yaşanan gelişmelerin ardından Tuğba'nın yıllardır isminden şüphelendiği kişi ile yeni bir DNA testi yapıldı. Ve beklenen an geldi. Tuğba Özbek'in DNA testi sonucu 31 Mart Müge Anlı canlı yayınında!

Müge Anlı, programındaki açıklamalarının çarpıtılarak sosyal medyada linç edilmeye çalışılması üzerine A Haber'e bağlandı.

Önemli açıklamalarda bulunan Müge Anlı,

Bugün, dün özel bir hastaneye gitmek istediğimi ve başım ağrıdığı için muhtemel koronalı olarak görüldüğüm için hastaneye kabul edilmediğimden bahsettim. 4 gün boyunca çok şiddetli bir baş ağrısı çektikten sonra gerçekten dayanılmaz bir hal aldı.En son iğne yaptırmak istedim. Bu tür iğnelere karşı önceden alerjim reaksiyonum geliştiği için, hem de bu iğnenin ölüm riski olduğu için tam teşekküllü bir hastanede yaptırmam gerektiriyor. Hastanede görevli doktor bey beni kabul edemeyeceklerini, baş ağrım olduğu için evde iğne olmam gerektiğini söyledi. Ben anlattım, 'yıllardır size geliyorum içeri alamıyorsanız bari arabada iğne olayım bir şey olursa hastaneye alırsınız' dedim. Yarım saat yalvardım olmadı. Benim bunu anlatmamın sebebi hedef göstermek değildi. İsim bile vermedim. Ama vatandaşlarımızın benzer sıkıntılar çekebileceğini düşünerek bu olaydan söz ettim. Çok daha kritik durumlarda hasta kabul etmemesi telafisi mümkün olmayan durumlara yol açabilir. İzleyicilerim yayın sırasında ve sonrasında aynı durumu yaşadıklarından dolayı yüzlerce mesaj gönderdiler. Ben durum tespiti yapmak isterken linç edilmekten dolayı üzgünüm. Ama asıl üzüntüm koskoca sağlık sektörünü hedef almışım gibi gösterilmeye çalışılması. Beni hedef haline getirmeye çalışanları Allah'a havale ederim. Zaten işleri başlarından aşmış doktorlarımızdan, konuyu tam olarak anlatamadığım için kalbi kırılanlar varsa özür dilerim.