Esra Erol'da son dakika itirafı: İrem Güler ile Erdoğan Özdoğanlar...

Esra Erol'da canlı yayınında İrem Güler ve Erdoğan Özdoğanlar hakkında akılalmaz iddia! Baha Akkoç canlı yayında itiraf ediyor! Fuhuş iddialarının perde arkasında neler var? Evlatlarının peşindeki anne Ayşe, baba Mustafa Keskin, 19 yaşındaki kızları Elanur'un 27 Şubat tarihinden bu yana kayıp olduğunu ifade ediyor. Anne-babanın iddiasına göre Elanur arıyor ve, 'Beni merak etmeyin, ben çok iyiyim. eşim Güney'i kabul ederseniz gelirim' diyor. Elanur'un bahsettiği Güney Korkmaz'ın gerçek adı ne? Hepsi ve daha fazlası 26 Mart Atv Esra Erol'da son bölümde!

Giriş Tarihi 26 Mart 2020, 17:05 Güncelleme 26 Mart 2020, 18:57
Esra Erol’da son dakika itirafı: İrem Güler ile Erdoğan Özdoğanlar...

İÇİNDEKİLER

47 yaşındaki kızı Aysun Çoban, 4 evladını geride bırakarak internetten tanıştığı Bilal isimli şahısa kaçtı. 'Kızımı tehditle yanında tutuyor' diyen çaresiz anne, Esra Erol ve ekibinden yardım istedi ve kızına dön çağrısında bulundu. İrem Güler ve Erdoğan Özdoğanlar hakkında akılalmaz iddia! Baha Akkoç, Esra Erol'da canlı yayınında şoke eden itirafta bulunacak!

ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE 26 MART PERŞEMBE - TIKLA

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da anlı yayınında sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlarla ses getirmeye devam ediyor. Atv ekranlarında bugün yer yerinden oynayacak! Esra Erol'da canlı yayınında neşer yaşanıyor merak ediyorsanız, 26 Mart Esra Erol canlı yayını izleyebilir, son dakika gelişmelerini haberimizden takip edebilirsiniz!