Esra Erol'da 16 Mart Pazartesi izle! Zeliha ile Şevket adliyede neden şoke oldu?

Esra Erol'da canlı yayınında önemli gelişmeler yaşandı. Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da canlı yayınında 16 Mart Pazartesi günü neler yaşanıyor? Boşanmak için adliyeye giden Zeliha ile Şevket büyük şokla karşılaştılar. Çok konuşulacak itiraf ve karar Atv ekranlarında Esra Erol'da canlı yayınında!

Giriş Tarihi 16 Mart 2020, 17:06 Güncelleme 16 Mart 2020, 19:12
Esra Erol’da 16 Mart Pazartesi izle! Zeliha ile Şevket adliyede neden şoke oldu?

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da canlı yayınında son dakika gelişmesi! 14 Şubat günü bir anda ortadan kaybolan 19 yaşında ki Zeliha Çalışkan'ı Esra Erol buldu. 25 gündür kayıp olarak aranan Zeliha Çalışkan'ı her yerde arayan baba Bayram Ateşlioğlu, kızına Esra Erol'da programında kavuştu. Kızı Zeliha Çalışkan'ın hayatından endişelenen baba Bayram Ateşlioğlu kızını bir anda karşısında görünce heyecanını gizleyemedi Zeliha Çalışkan'ın babası ile kavuşması Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu.

ESRA EROL 16 MART PAZARTESİ İZLE - TIKLA

Eşi Şevket Çalışkan'ın sorumsuz davranışlarına artık dayanamadığını ve şiddet gördüğünü söyleyen genç kadın bir an önce boşanmak için Esra Erol'dan yardım istedi. Boşanmak için adliyeye giden Şevket ve Zeliha neden şok yaşadı? Hepsi ve daha fazlası 16 Mart Esra Erol'da canlı yayınında!