Esra Erol'da 28 Şubat izle! Esra Erol'da canlı yayınında itirafın ardından büyük yüzleşme

Esra Erol canlı yayınında son dakika itirafı herkesi şoke etti. Kadir Bey ve Hanife Hanım, Esra Erol'da canlı yayınında 18 yaşındaki kızları Havva Nur'un Nurullah adında bir genç ile evlendiğini öğrendi. Bu gerçekle yıkılan anne baba, Esra Erol'un Havva Nur'a yönelttiği 'hamile misin?' sorusunun yanıtıyla canlı yayında sinir krizi geçirdi. Kadir ve Hanife çifti, 28 Şubat Esra Erol'da canlı yayınında kızları Havva Nur ve damatları Nurullah ile karşı karşıya gelecek! 18 yaşındaki Havva Nur ile ailesinin rızası olmadan evlenen Nurullah Bey, Esra Erol canlı yayınında neler anlatacak? Kocasına uyku ilacı vererek evden 200 bin lira aldıktan sonra yanına kaçtığı Serkan, Esra Erol'da canlı yayınında! Esra Erol'da programında bugün neler yaşanıyor merak ediyorsanız, 28 Şubat Esra Erol canlı yayınını izleyebilir, son dakika gelişmelerini haberimizden takip edebilirsiniz!

Giriş Tarihi 28 Şubat 2020, 17:18 Güncelleme 28 Şubat 2020, 20:05
Esra Erol’da 28 Şubat izle! Esra Erol’da canlı yayınında itirafın ardından büyük yüzleşme

İÇİNDEKİLER

Atv Esra Erol'da canlı yayınında son dakika gelişmesi! Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan milyonların takip ettiği program Esra Erol'da canlı yayınında 18 yaşındaki kızları Havva Nur'un evlendiğini ve hamile olduğunu öğrenen anne Hanife ve baba Kadir Bey, damatları Nurullah'ı ilk kez Atv canlı yayınında görüyor! Türkiye'nin konuştuğu 18 yaşındaki Havva Nur'u anne ve babası affedebilecek mi? Canlı yayında büyük yüzleşme!

ESRA EROL SON BÖLÜM ATV İZLE 28 ŞUBAT - TIKLA

İki çocuğunu da ortada bırakıp evdeki 200 bin lirayı alarak ortadan kaybolan Nuray, Esra Erol'da canlı yayınında hakkındaki iddialara ne yanıt verecek? Nuray ve Serkan canlı yayında neler anlatıyor merak ediyorsanız, 28 Şubat Atv Esra Erol canlı yayınını izleyebilirsiniz!