Müge Anlı canlı yayınında itiraf etmişti! Baskın düzenlendi, gözaltına alındılar

Müge Anlı canlı yayınında kıtalar arası dolandırıcılık hikayesi olarak gündeme gelmişlerdi. Faslı kadınları aldığı komisyon karşılığında Türkiye’ye getirerek evlendirdiğini Müge Anlı canlı yayınında itiraf ettikten sonra gözaltına alınarak tutuklanan Mehmet Şimşek’in erkek kardeşi ve Fas uyruklu kadınlar, evlerine düzenlenen baskınla gözaltına alındı.

Giriş Tarihi 13 Şubat 2020, 12:16 Güncelleme 13 Şubat 2020, 12:40
Müge Anlı canlı yayınında itiraf etmişti! Baskın düzenlendi, gözaltına alındılar

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayınındaki itirafının ardından gözaltına alınan Mehmet Şimşek'in erkek kardeşi ve evlilik vaadiyle Türkiye'de dolandırıcılık yapan Faslı kadınlar gözaltına alındı. Kütahya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Fas'tan getirdikleri kadınlarla 'evlilik vaadiyle dolandırıcılık' yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

Müge Anlı canlı yayınında Faslı kadınları aldığı komisyon karşılığında Türkiye'ye getirerek evlendirdiğini itiraf ettikten sonra gözaltına alınarak tutuklanan Mehmet Şimşek'in erkek kardeşi Ş.Ş. ile A.K. ve Fas uyruklu kadınlar R.L., S.K., M.S., H.E.S. evlerine yapılan baskınlarda gözaltına alındı.

Faslı kadınları Türkiye'ye getiren şüphelilerin komisyon olarak 25 bin lira aldıkları iddia edildi. Faslı kadınların yanlarında, önceki evliliklerinden dünyaya gelen çocuklarının da olduğu görüldü.