Aslı Bekiroğlu ifşa olan fotoğrafları ve videoları için suç duyurusunda bulundu

Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu, siber saldırıya uğramıştı. Çoğu cinsel içerikli olmak üzere pek çok fotoğrafı ve videosu ifşa olmuş, sosyal medyada yayılmıştı. Yaşananların ardından Aslı Bekiroğlu soluğu adliyede aldı. Aslı Bekiroğlu, sosyal medyada yayılan, kendisine ait olduğu iddia edilen fotoğraflarla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Giriş Tarihi 04 Şubat 2020, 09:29 Güncelleme 04 Şubat 2020, 09:44
Aslı Bekiroğlu ifşa olan fotoğrafları ve videoları için suç duyurusunda bulundu

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya platformunda çektiği videolarla adını duyuran ve sonrasında Jet Sosyete ve Benim Tatlı Yalanım gibi dizilerde rol alan oyuncu Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Can Koçkan'a ait olduğu iddia edilen görüntüler magazin gündemine bomba gibi düştü. Aslı Bekiroğlu Instagram hesabından hikaye paylaşarak 'müstehcen video ve fotoğraflar' hakkında açıklamada bulundu.

Aslı Bekiroğlu, icloud hesabından çalınan fotoğraf ve görüntülerinin internette yayılması üzerine konuyu yargıya taşıdı. Instagram hesabından açıklama yapan oyuncu, yasal sürecin başlatıldığını duyurdu. Ünlü oyuncu Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı:

'Hakkımda hakarette bulunan, kişilik haklarıma zarar veren, yayan, paylaşan tüm sayfalar ve kişiler tespit edilmiş ve hepsiyle ilgili yasal süreç başlamıştır.

"Hepimize nasıl dava açılacak" diye düşünmeyin, açtım. 'Mahkemenin başka bir işi yok mu' diye düşünmeyin. Bu büyük bir suç,bir tecavüz. Ve adalet de benden yana. Bu süreçte yanımda olan herkese birlerce kez teşekkür ederim. Sizler sayesinde ayaktayım.'