Kenan Doğulu Beren Saat'i aldattı mı, Aslı İşler ile sevgili mi? Aslı İşler kimdir nereli kaç yaşında?

Bir süredir boşanacakları söylenen Kenan Doğulu'nun Beren Saat'i kendisine ikizi kadar benzeyen oyuncu Aslı İşler ile aldattığı ortaya çıktı. Kenan Doğulu ile Beren Saat arasına Aslı İşler'in girdiği ve aşkın bu yüzden bittiği iddia edildi. Aslı İşler'in adı, daha önce de Murat Boz ve Aslı Enver ilişkisini bitiren kişi olarak anılmıştı. 16 Ağustos 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Aslı İşler reklam ve dizi oyunculuğu yapmaktadır. Tiyatro ve oyunculuğa ilgisi, ortaokuldaki tiyatro kulübünde başlayan güzel oyuncu Aslı İşler Lady Macbeth rolünü üstlenmişti. Peki Kenan Doğulu ve Aslı İşler sevgili mi? Aslı İşler kimdir nereli kaç yaşında?

Giriş Tarihi 08 Ağustos 2019, 12:22 Güncelleme 08 Ağustos 2019, 12:23
Kenan Doğulu Beren Saat’i aldattı mı, Aslı İşler ile sevgili mi? Aslı İşler kimdir nereli kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Kenan Doğulu ve Aslı İşler sevgili mi? Aslı İşler kimdir nereli kaç yaşında? Bir süredir haklarında boşanma haberleri çıkan Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin ihanet yüzünden boşanma kararı aldığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Doğulu'nun Beren Saat'i kendisine ikizi kadar benzeyen oyuncu Aslı İşler ile aldattığı iddia edildi. Aslı İşler'in daha önce Beren Saat'în rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alması akıllara 'İkiliyi Beren Saat mi tanıştırdı?' sorularını getirdi. Kenan Doğulu hayranı olduğu belli eden Aslı İşler, 2016 senesinde Doğulu'nun fotoğrafını paylaşmış. Öte yandan Doğulu'nun genç oyuncunun fotoğrafını beğenmesi de ilişki iddialarını güçlendirdi.

KENAN, BEREN'İ ALDATTI MI?

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan habere göre, Kenan Doğulu, Beren Saati kendisine ikizi kadar benzeyen 26 yaşındaki oyuncu Aslı İşler ile aldattı. Saat'in ihaneti takipçilerinden öğrendiği ortaya çıktı

İKİLİYİ BEREN SAAT Mİ TANIŞTIRDI?

İşler'in daha önce Beren Saat'în rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alması akıllara 'İkiliyi Beren Saat mi tanıştırdı?' sorularını getirdi. Kenan Doğulu hayranı olduğu belli eden Aslı İşler, 2016 senesinde Doğulu'nun fotoğrafını paylaşmış. Öte yandan Doğulu'nun genç oyuncunun fotoğrafını beğenmesi de ilişki iddialarını güçlendirdi.

ASLI VE MURAT'I AYIRDIĞI SÖYLENMİŞTİ

İşler'in adı, daha önce de Murat Boz ve Aslı Enver ilişkisini bitiren kişi olarak anılmıştı.

ASLI İŞLER KİMDİR?

16 Ağustos 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Aslı İşler reklam ve dizi oyunculuğu yapmaktadır. Tiyatro ve oyunculuğa ilgisi, ortaokuldaki tiyatro kulübünde başlayan güzel oyuncu Aslı İşler Lady Macbeth rolünü üstlenmişti.

BEREN SAAT KİMDİR?

Beren Saat, 26 Şubat 1984 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Gümüşhane'lidir. Başkent Üniversitesi'nde okuduğu dönemde katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekti. Böylece profesyonel oyunculuğa başladı. İlk oyunculuk denemesini 2004 yılında yayınlanan Aşkımızda Ölüm Var dizisinde canlandırdığı Nermin karakteriyle yaşayan Beren Saat, şarkıcı Kenan Doğulu ile evlidir.

Avrupa Yakası, Aşkımızda Ölüm Var, Aşka Sürgün, Hatırla Sevgili, Aşk-ı Memnu, Güz Sancısı, Gecenin Kanatları. Fatmagül'ün Suçu Ne?, Gergedan Mevsimi, Benim Dünyam, İntikam, 9on, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kürk Mantolu Madonna ve Arama gibi projelerde rol almıştır. Şimdilerde Netflix'in ikinci Türk dizisi Atiye'de Atiye karakterini canlandıracak olan Beren Saat, 1,67 metre boyunda, 53 kilo ve Balık burcudur.

KENAN DOĞULU

Türk şarkıcı, söz yazarı, besteci ve albüm yapımcısı. Yurdaer Doğulu'nun oğlu olan Kenan Doğulu'nun bugüne kadar on dört stüdyo albümü ve beş single çalışması yayınlanmıştır. Doğulu, 2007 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil ederek yarışmayı dördüncü olarak tamamlamıştır.

Kenan Cihan Doğulu, 31 Mayıs 1974 tarihinde Yurdaer ve Serpil Doğulu çiftinin ortanca çocuğu olarak İstanbul Cihangir'de dünyaya geldi. Aslen Gaziantepli'dir. Kendisi gibi müzisyen olan ağabeyi Ozan Doğulu ve moda-tasarım ile ilgilenen kız kardeşi Canan Doğulu'yla beraber üç kardeştir. Beş yaşındayken konservatuvarın piyano bölümüne birincilikle girdi. Altı sene piyano bölümünde eğitim aldı, hocası Erkan Alpay'dan flüt, Erdem Sökmen'den gitar dersleri aldı. Bu sırada tiyatro eğitimi, çocuk korosunda solistlik, ritmli sazlar öğrenimini de sürdürdü.

Kültür Koleji'nde lise öğrenimini tamamladı. ABD'de, New Hampshire eyaletinde, Hesser College'da "Communication" sertifika programını bitirdi. Ardından L.A. Musicians Institute'da yüksek öğrenimine başladı. Daha sonra yüksek öğrenimine Türkiye'de, Bilgi Üniversitesi'nde devam etti.İlk albümünü 1993 yılında çıkaran ve iyi bir çıkış yakalayan sanatçı, kariyeri boyunca birçok başarı elde ederken çok sayıda ödülün de sahibi oldu.Çeşitli kurumların sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı.