Sözde fenomen Kerimcan Durmaz'dan büyük skandal!

“Sosyal medya fenomeni” olarak bilinen, paylaşımları milyonlarca gence ulaşan şahıslar son günlerde imza attıkları skandallarla hem kötü örnek oluyor hem de tepkileri üzerine çekiyor! Bu sözde fenomenlerden birisi de eşcinsel Kerimcan Durmaz... Sözde 'fenomen' Kerimcan Durmaz büyük bir skandala imza attı ve cinsel organını paylaştı! Durmaz'ın bu seviyesiz paylaşımı ise büyük tepkilere neden oldu...

Giriş Tarihi 28 Nisan 2019, 20:48 Güncelleme 29 Nisan 2019, 23:55
Sözde fenomen Kerimcan Durmaz’dan büyük skandal!

İÇİNDEKİLER

Sosyal medyanın günümüzde ulaştığı inanılmaz boyutlar beraberinde kontrolsüz, illegal ve kötü alışkanlıklara özendirici paylaşımları da beraberinde getiriyor. Sözde fenomen sapıklar, kendilerini takip eden gençleri uyuşturucu, fuhuş ve pedofiliye özendiriyor...

SKANDALLARA İMZA ATAN SÖZDE FENOMENLER MEDYA TARAFINDAN DESTEKLENİYOR
Sosyal medyanın sözde özgür oluşundan istifade eden "fenomenler" , bu özgürlüğü Türk gençliğini zehirlemek, aile yapısını bozmak, uyuşturucuya özendirmek adına kullanıyorlar. Ne yazık ki bu sözde fenomenler reklamcılar, ajanslar ve medya tarafından destekleniyor.

YEŞİM SALKIM, KERİMCAN DURMAZ'A ATEŞ PÜSKÜRDÜ

KERİMCAN DURMAZ SKANDALI
Eşcinsel Kerimcan Durmaz yaptığı tüm paylaşımlarla gençlere kötü örnek olmaya devam ediyor. Durmaz'ın son dkandalı ise bardağı taşıran son damla oldu.

Sözde fenomen Kerimcan Durmaz, Instagram hesabından cinsel organını paylaştı. Gündeme bomba gibi düşen görüntüler kısa süre içinde Kerimcan Durmaz tarafından silindi.

TOPLUMA KÖTÜ ÖRNEK OLUYORLAR
Ne yazık ki Durmaz gibi sözde fenomenler, sapık ruhlu şahıslar, gençleri de sapık alışkanlıklara "çağdaşlık, özgürlük ve laiklik" adı altında özendiriyor ve toplumun ahlakını bozuyor.