Çocuk istismarcısı sapık Gaga Bulut'a tepki yağıyor

Sosyal medyada bir kitlenin parlatarak fenomen yaratma çabasıyla gündeme getirdiği Gaga Bulut rumuzlu Bulut Altuğ isimli şahıs İzmir'de 18 yaşından küçük iki erkek çocuğunu para ile eşcinsel ilişkiye özendirdiği nedeniyle gözaltına alınarak adliyeye gönderildi.

Giriş Tarihi 15 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 15 Ekim 2018, 17:41
Çocuk istismarcısı sapık Gaga Bulut’a tepki yağıyor

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya eş cinselliğe özendiren paylaşımlar yapan ve belli bir kitle tarafından sürekli olarak parlatılmaya çalışılan Gaga Bulut rumuzlu Bulut Altuğ isimli şahıs İzmir'de büyük bir iğrençliğe imza attı.

ÇOCUK İSTİSMARI
İzmir'de çektiği video ile gündeme oturan Gaga Bulut, yediden yetmişe tüm Türkiye'nin tepkisini çekti. 18 yaşından küçük iki erkek çocuğunu 100 lira karşılığında öpüşmeye teşvik eden şahsın bu videoyu paylaşmasının ardından sosyal medyada büyük bir infial yaşandı. Yaşanan bu çocuk istismarı skandalının üzerine İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı harekete geçti. Yakalanarak gözaltına alınan şahıs polis tarafından adliyeye sevk edildi.

TÜRKLÜĞE DE HAKARET ETMİŞTİ
Attığı skandal mesajlar ve çektiği iğrenç videoların yanı sıra Gaga Bulut'un Türklüğe hakaret eden ve Türk düşmanlığı içeren tweetleri de bulunuyor. Gaga Bulut "Türkler kadar kanı bozuk pis bir millet yok" diyerek Türklüğü aşağılamaya da çalışmıştı.

SÖZDE LAİKLER FENOMEN YAPMIŞTI
Gaga Bulut, sosyal medyada "Laiklik kazanacak" sözleri ile sözde laikler tarafından fenomen yapılmaya çalışılmıştı. Kendisini laik olarak gören ancak laikliği çarpıtarak yaşayan bu kitlenin yüceltmeye çalıştığı bu şahsın gerçek yüzü de böylece ortaya çıkmış oldu.

TEPKİ YAĞIYOR
Gala Bulut'un iğrençlikleri bununla da bitmedi. Sosyal medya hesabı üzerinden sürekli olarak eşcinselliği öne çıkarak paylaşımlarda bulunan ve eşcinselliğe özendirme çabasında olan şahsa tepki yağdı. Özellikle İzmir'de çektiği son videonun ardından sosyal medya üzerinden şahsa ve iğrençliklerine yönelik çok sayıda tepki mesajı paylaşıldı. Hatta eşcinsel olduğu nedeniyle dışlandığını ve böyle bir duruma maruz kaldığını iddia eden şahsa eşcinsellerden de eleştiri geldi.

İŞTE GAGA BULUT İLE İLGİLİ YAPILAN O PAYLAŞIMLARDAN BAZILARI