Itır Esen'den Şeyma Subaşı'na gönderme! Ortalık fena karışıyor...

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz gün Instagram hesabından elinde kitaplar olan bir fotoğraf paylaştı. Adı Şeyma Subaşı'nın eski eşi Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularına karışan Itır Esen, Subaşı'nın bu paylaşımına göndermede bulundu. Itır Esen'in bu göndermesinden sonra Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın vereceği tepki merak konusu oldu.

Giriş Tarihi 01 Nisan 2019, 13:26 Güncelleme 01 Nisan 2019, 13:48
Itır Esen’den Şeyma Subaşı’na gönderme! Ortalık fena karışıyor...

İÇİNDEKİLER

Şeyma Subaşı'nın Instagram paylaşımına Itır Esen'den sert gönderme. Adı, Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularına karışan ‪Itır Esen, kitapları aksesuar olarak kullanma modasına uyarak fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı'na göndermede bulundu. Sosyal medyada çok konuşulan bu harekete Subaşı'nın vereceği tepkinin ne olacağı merak konusu oldu.

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde elinde kitap olan bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Şeyma Subaşı'na, skandal paylaşımlarda bulunan Itır Esen'den gönderme geldi. Şeyma Subaşı'nın eski eşi Acun Ilıcalı ile adı aşk dedikodularına karışan 20 yaşındaki Itır Esen'den, "Kitaplar aksesuar değildir" şeklinde gönderme geldi.