Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye birincisi Ferat Üngür'e terör gözaltısı!

Acun Ilıcalı'nın kanalında yayınlanan O Ses Türkiye aslı ses yarışmasının birincisi 34 yaşındaki Ferat Üngür, sosyal medyada "terör örgütü propagandası" yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Giriş Tarihi 16 Mart 2019, 16:19 Güncelleme 16 Mart 2019, 16:51
Acun Ilıcalı’nın O Ses Türkiye birincisi Ferat Üngür’e terör gözaltısı!

İÇİNDEKİLER

Ses yarışmasında birinci olan şarkıcı Ferat Üngür (34), sosyal medyada terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı iddiasıyla Diyarbakır'da gözaltına alındı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TERÖR PROPAGANDASI

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yayınlanan O Ses Türkeyi yarışmasında, jüri üyesi şarkıcı Murat Boz'un takımında yer alan ve birinci olan Ferat Üngür, sosyal medyada terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı iddiasıyla Diyarbakır'da gözaltına alındı.

OPERASYON YAPILDI

Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK/KCK'nın eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi, engellenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalarda sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütünün propagandasını yaptığı değerlendirilen şarkıcı Ferat Üngür'ün yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Yürütülen soruşturma kapsamında Üngür, gözaltına alındı.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

Üngür'ün emniyetteki işlemleri sürerken, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden paylaştığı görseller tepki topladı.

Şarkıcının paylaştığı görseller şu şekilde:

BU BİR İLK DEĞİL

Yine Acun Ilıcalı'nın kanalında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışmaya katılan ve birinci olarak bitiren Atalay Demirci FETÖ'den tutuklanmıştı.

ONLAR SAYESİNDE YARIŞMAYI KAZANDIM

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi soruşturması kapsamında tutuklanan komedyen Atalay Demirci, emniyetteki ifadesinde, bir televizyon kanalında yayınlanan yarışma programını kazanmasında, "kendisi için oy kullanan örgüt mensuplarının payı olduğunu düşündüğünü" söylemişti.