Neco kendisinden 25 yaş küçük eşi İdil Erke'yi ikinci kez darp etti! Neco kimdir?

Neco, 2008 yılında evlendiği kendisinden 25 yaş küçük olan eşi İdil Erke'yi darp etti. Nejat Özyılmazel (Neco), geçtiğimiz yıl da eşi Erke'yi darp etmiş ancak eşi suç duyurusunda bulunduktan sonra ifadesini geri almasıyla adli makamlar, 1 ay evden uzaklaştırma ve TCK'nın 86/2 maddesi gereğince kasten yaralama suçundan para cezası verdi. Yaşanan bu olaydan 1 yıl sonra Neco yine darp iddialarıyla gündeme geldi. Geçirilen bu 1 yıl boyunca eşi Erke'ye psikolojik şiddet uygulayarak tehdit ettiği iddia edilen Neco, bu kez 3 ay evden uzaklaştırma cezasına çarptırıldı. Eşi İdil Erke'nin ise fiziksel şiddet görme endişesiyle boşanma davası açmaya hazırlandığı iddia edildi.

Giriş Tarihi 08 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 08 Kasım 2018, 14:19
Neco kendisinden 25 yaş küçük eşi İdil Erke’yi ikinci kez darp etti! Neco kimdir?

İÇİNDEKİLER

Bodrum'da yaşayan ünlü sanatçı Neco kendisinden 25 yaş küçük olan eşi İdil Erke'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla 3 ay evden uzaklaştırma cezası aldı. Şarkıcı Neco'nun daha önce de eşini darp ettiği gerekçesiyle 1 ay evden uzaklaştırma alarak para cezasına çarptırıldığı öğrenildi.

2008 yılında kendisinden 25 yaş küçük olan eşi İdil Erke ile evlenen ünlü sanatçı Nejat Özyılmazel (Neco), eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemelik oldu. Yaklaşık 2 yıldır evliliklerinde çatlaklar oluşan Neco'nun geçtiğimiz yıl eşi Erke'yi darp ettiği iddia edildi. Yaşanan olayda İdil Erke'nin gözünden, göğsünden ve elinden yaralanarak hastanelik olduğu öğrenildi. Olayın ardından eşi Neco'dan şikayetçi olarak darp raporu alan Erke'nin daha sonra şikayetinden vazgeçtiği ortaya çıktı. Olayın adliyeye intikal etmesi nedeniyle suçun işlendiğini sabit gören adli makamlar Neco'ya 1 ay evden uzaklaştırma ve TCK'nın 86/2 maddesi gereğince kasten yaralama suçundan para cezası verdi.

Bu olaydan sonra Neco'nun 1 yıl boyunca eşi Erke'ye psikolojik şiddet uygulayarak tehdit ettiği iddia edildi. Bu duruma daha fazla dayanamayan Erke, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. Olayın mahkemeye taşınmasının ardından savcılık talebiyle şarkıcı Neco'ya 3 ay daha evden uzaklaştırma cezası verildi.



AYNI EVDE AYRI ODALARDALAR

Öte yandan İdil Erke'nin yeniden fiziksel şiddet görme endişesi ile boşanma davası açmaya hazırlandığı öğrenildi. Neco'nun eşi idil Erke ile aynı evde kalmayı sürdürdüğü, ayrı odalarda yaşadıkları ve haksız maddi talep de bulunduğu da iddia edildi.
Konuyla ilgili olarak telefonla ulaşılan Erke'nin Avukatı Ömer Kayran, yaşanan olayla ilgili ayrıntılı bilgi veremeyeceğini ifade ederek "Müvekkilimin hakları gizlidir. Kendisinin bilgisi olmadan konuyla ilgili açıklama yapamam" dedi.

Şarkıcı Neco ve İdil Erke 2008 yılında dünya evine girmişti. Kendisinden 25 yaş küçük Erke ile evlenen Neco bu evlilikten 2 çocuk sahibi oldu. Neco'nun ilk evliliğinden ise Zeynep Özyılmazel ve Ayşe Özyılmazel isimli 2 kızı bulunuyor.

NECO KİMDİR?

Neco, asıl adı Tahir Nejat Özyılmazel'dir. 1948 yılında Yozgat'ta doğdu.İstanbul Pertevniyal Lisesi mezunudur.

1964 yılında Altınparmaklar orkestrası ile müzik hayatı başladı. 1965 – 1966 yıllarında Çizgiler Orkestrasıyla çalıştı.

1967 yılında TRTStüdyolarında ilk canlı yayını Silüetler orkestrası ile gerçekleştirdi. 1967 yaz sonunda Murat Ses, Aziz Azmet ve Aydın Daruga ile birlikte Silüetler Orkestrasından ayrılıp " Moğollar " gurubunu kurdular. Aynı yılın kış sezonunda Aydemir Mete orkestrası ile çalışmaya başladı. 1968 yılında o günlerin ünlü orkestralarından İlhan Feyman orkestrasına katıldı. İstanbul ran programını bu gurup ile 1968 yılının şubat ayında geçekleştirirken "Neco" adı ilk defa buradanİlhan Feyman tarafından söylenmiştir.

1969 yılında Şerif Yüzbaşıoğlu orkestrasına katıldı. 1970 yılı sonlarında Şerif Yüzbaşıoğlundan ayrılan gurup ile İstanbul Gelişim Orkestrasını kuruluşunda yer aldı. 1989 yılında dünyaca ünlü Evita müzikalinde Che rolü ile büyük başarı kazandı. Ayrıca 1971 yılında "Hair" ve 2000 yılında "Sefiller" oyununda da başrol oynadı. 1974 yılı ortalarında müzik yaşamına geri döndü ve "Neco" adı ile yanlız çalışmaya başladı. 1974 yılının Kasım ayında "Ne bu Halimiz Böyle" ve "Gülmeyi Unutan Adam" şarkılarının bulunduğu İlk 45 devirli plağı piyasaya sürüldü.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyesi olan Neco, Beşiktaş Spor Kulübü üyesi olup bir çok kez yöneticilik yapmıştır. Spor yazarlığı da yapmıştır. 2001-2004 tarihleri arasında üç sezon Tatlı Hayat adlı TV dizisinde Türkan Şoray, Haluk Bilginer ve Çolpan İlhan'la oynadı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu karakterini canlandırdı. Neco sanat yaşamı boyunca 7 adet 45 devirli plak yapmıştır.