Sıla'ya cinsel sapkınlık iddiası! Ahmet Kural Sıla'ya Ziynet Sali ile ilişkisi olduğu için mi şiddet uyguladı?

Sıla Ahmet Kural şiddetinde Ziynet Sali iddiası ortalığı karıştırdı. Sıla Türk aile yapısına uymayan bir ilişki mi yaşıyor? Geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uyguladığı iddialarının ardından bu şiddetin sebebi merak konusu oldu. İddialara göre Ahmet Kural, Sıla'nın bir kız arkadaşıyla görüşmesini istemediği için gergin ortam oluştu ve daha sonra kavga başladı. Ahmet Kural'ın bahsettiği bu kız arkadaşın Ziynet Sali olduğu ortaya çıktı. Peki, Ziynet Sali kimdir? Sıla Ziynet Sali ile aşk mı yaşıyor? Sıla'nın Türk aile yapısına uymayan bu davranışı kamuoyunda büyük tepki görüyor. Sıla ve Ziynet Sali'nin bu çirkin samimiyeti hakkındaki iddialar için Ziynet Sali neler söyledi? İşte Ahmet Kural, Sıla ve Ziynet Sali hakkında son gelişmeler...

Giriş Tarihi 06 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 06 Kasım 2018, 15:23
Sıla’ya cinsel sapkınlık iddiası! Ahmet Kural Sıla’ya Ziynet Sali ile ilişkisi olduğu için mi şiddet uyguladı?

İÇİNDEKİLER

Sıla geçtiğimiz günlerde Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Magazin gündemine düşen bu skandal olaydan sonra bir skandal da şiddetin neden ortaya çıktığı ile ilgiliydi. Ahmet Kural, konuşmalarında bir takım mesaj veren cümleler kullandı. Ahmet Kural'ın bu açıklamasından sonra şiddet olayının neden gerçekleştiği merak konusu oldu. İddiaya göre o gece Sıla'ya bir kız arkadaşından gelen samimi mesaj Ahmet Kural'ı sinirlendirdi ve o arkadaşıyla görüşmesini istemediğini belirtti. Ancak Sıla, Kural'ın bu isteğini kabul etmeyince konuşma şiddete dönüştü. Yaşanan tüm bu olaylardan sonra, Ahmet Kural'ın Sıla'nın görüşmesini istemediği kız arkadaşının Ziynet Sali olduğu iddia edildi. Sıla, Ziynet Sali ile sapkın bir ilişki içerisinde olduğu için Ahmet Kural'ın bu arkadaşlığı onaylamadığı konuşuldu. Ahmet Kural, hafta sonu yaptığı açıklamada Sıla'nın cinsel kimliği ile ilgili imalarda bulunmuştu. Sıla'nın Türk aile yapısına uymayan bu davranışı kamuoyunda tepki gördü. Ahmet Kural-Sıla şiddetinin tam ortasındaki çirkin iddiaların sahibi isim Ziynet Sali konuyla ilgili ne söyledi?

ZİYNET SALİ: SAÇMALAMAYIN

Çıkan haberlerin ardından Ziynet Sali ilk kez görüntülendi. Muhabirlerin "Sıla Hanım'a mesaj attınız mı?" sorusuna "saçmalayın" tepkisini gösteren Sali'nin gergin halleri dikkat çekti.

Ziynet Sali, Sıla'nın dayak ifşasından sonra ona ilk desteği veren isimlerden oldu. Instagram hesabından Sıla'nın açıklamasını paylaşan Ziynet Sali yanına da 'Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bunla hiçbir ilgisi yok" yazdı.

Ahmet Kural hafta sonunda yaptığı açıklamadaki imaları ile olayı bambaşka noktalara çekmişti.İddialara göre, Ahmet Kural Sıla'ya ayrılma sürecinde herhangi bir ilişkisi olup olmadığını sordu. Sıla önce cevap vermedi ama daha sonra ortaya atılan Okan Can Yantır ilişkisini doğruladı. Asıl kıyamet Ahmet Kural Sıla'ya bir kadından gelen mesajları görünce koptu.

SILA'YA GELEN MESAJLARI GÖRÜNCE DELİRDİ

Kavganın perde arkasında Sıla ile ilişkisi olduğu iddia edilen o kadın Ziynet Sali çıktı. Sıla'nın şarkıcı Ziynet Sali ile görüşmesini istemeyen Ahmet Kural o gece Sıla'nın telefonundaki mesajları okudu ve çılgına döndü. Telefonu fırlatıp atan Ahmet Kural onunla görüşmeyeceksin diye bağırdı. İşte şiddete varan kavga o andan sonra çıktı.

ZİYNET SALİ KİMDİR?

Kendine has yorumuyla seslendirdiği müzik parçalarıyla hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip Ziynet Sali, 29 Nisan 1975 tarihinde KKTC (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti)'de hayata gözlerini açmıştır. Babasının işi nedeniyle ailesi ile birlikte İngiltere/Londra'da 6 yıl süresince ikamet eden Ziynet Sali, 7 yaşına girdiğinde ailesinin Kıbrıs'a taşınma kararı almasıyla birlikte eğitim hayatını burada tamamladı. Lise eğitimi aldığı dönemlerde K.K.T.C Kültür Bakanlığı TSM Korosu'nun en genç solisti olan Ziynet Sali, üniversite eğitimini sınavlarını başarıyla geçerek girmeye hak kazandığı İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar'ında tamamladı.