Son Dakika: Osmaniye'de 3.9 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberleri...Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin artçı sarsıntıları sürmeye devam ediyor. Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Giriş Tarihi 12 Mart 2023, 12:57 Güncelleme 12 Mart 2023, 16:17
Son Dakika: Osmaniye’de 3.9 büyüklüğünde deprem

İÇİNDEKİLER

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 3,9 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Saat 12.14'te olan deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Kısa süren deprem Düziçi ilçesinde bağlı Yazlamazlı Köyü'nde de vatandaşları tedirgin etti. Evlerinde depreme yakalanan vatandaşlar dışarı çıkarken, kuvvetli hissettikleri için korktuklarını ifade etti.
Evinin önüne tam oturacakları sırada depreme yakalandığını dile getiren Elif Altun, deprem olursa diye biraz uzağa oturalım derken sallandıklarını kaydetti.



"SANİYELER SÜRMEDİ AMA ÇOK GÜÇLÜYDÜ"


Balkonda oturduğu sırada depreme yakalanan Ali Küçük ise, "Alttan geldi, vurdu gitti. Saniyeler sürmedi ama çok güçlüydü. Merkez üssü burası olduğunu tahmin ettik doğru çıktı. Balkondaydık hemen aşağı indik" dedi.
Çok şiddetli bir sallantı hissettiklerini aktaran Ali Efe İslah da balkonda oturduklarını deprem ile birlikte panikle aşağı indiklerini söyledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN