TV 8.5 CANLI İZLE 📺 TV 8.5 CANLI YAYIN İZLEME LİNKİ kesintisiz! Manchester City - Real Madrid şifresiz canlı nasıl izlenir?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam en heyecanlı maçlardan biri oynanacak. Yarı final müsabakasında Manchester City ile Real Madrid mücadele edecek. Maçın yayın saati, 11'leri belli olurken, futbolseverler bir yandan da maçı şifresiz, kesintisiz izleme yollarını arıyor. Peki Manchester City - Real Madrid şifresiz canlı nasıl izlenir? İşte TV 8.5 CANLI İZLE 📺 TV 8.5 CANLI YAYIN İZLEME LİNKİ kesintisiz!

Giriş Tarihi 26 Nisan 2022, 22:01 Güncelleme 26 Nisan 2022, 22:12
TV 8.5 CANLI İZLE 📺 TV 8.5 CANLI YAYIN İZLEME LİNKİ kesintisiz! Manchester City - Real Madrid şifresiz canlı nasıl izlenir?

İÇİNDEKİLER

Manchester City - Real Madrid şifresiz canlı nasıl izlenir? sorusu gündemde yoğun olarak araştırılıyor. İşte TV 8.5 CANLI İZLE 📺 TV 8.5 CANLI YAYIN İZLEME LİNKİ kesintisiz!

MANCHESTER CITY - REAL MADRID MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Manchester City - Real Madrid maçı bu akşam (26 Nisan Salı ) saat 22:00'de başlayacak. Maç EXXEN'de canlı yayınlanacak.

MAÇIN 11'LERİ!

Manchester City: Ederson, Stones, Dias, Laporte, Zinchenko, Rodrigo, De Bruyne, Bernardo, Mahrez, Foden, Jesus

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, Kroos, Valverde, Modric, Rodrygo, Benzema, Vinicius Jr.

MANCHESTER CITY - REAL MADRID MAÇI ŞİFRELİ Mİ ŞİFRESİZ Mİ?

Manchester City - Real Madrid maçı şifresiz yayınlanacak.

EXXEN'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

EXXEN'den yapılan açıklamaya göre Şampiyonlar Ligi yarı final maçları şifresiz olarak izlenebilecek. Aynı zamanda bu maçların TV 8.5 kanalının yayın akışına eklendiği görüldü.

CANLI NASIL İZLENİR?

Manchester City - Real Madrid maçı şifresiz olarak EXXEN ve TV 8.5 üzerinden izlenebilecek.

EN SON 2020'DE KARŞILAŞTILAR

İki takım daha önce 2020'de Devler Ligi Son 16 Turu'nda birbirlerine rakip olmuş, City her iki mücadeleyi de 2- 1'lik skorlarla kazanarak turu geçmişti. Bu eşleşmenin rövanşı, 4 Mayıs'ta Bernabeu Stadı'nda oynanacak. Yarı finallerin diğer maçında ise yarın İngiliz Liverpool, kupanın sürpriz ekibi Villarreal'i Anfield Road'da ağırlayacak.