EXXEN ŞİFRESİZ MAÇ NASIL İZLENİR? EXXEN üyelik yenileme nasıl yapılır? Ücretsiz EXXEN üyeliği - BEDAVA MAÇ İZLE!

Manchester City - Real Madrid maçı 26 Nisan Salı günü saat 22:00'de EXXEN'de canlı yayınlanacak. Maçın şifresiz izlenebileceğinin duyurulmasının ardından EXXEN ŞİFRESİZ MAÇ NASIL İZLENİR? EXXEN üyelik yenileme nasıl yapılır? soruları gündeme geldi. İşte Ücretsiz EXXEN üyeliği - BEDAVA MAÇ İZLE!

Giriş Tarihi 26 Nisan 2022, 22:21 Güncelleme 26 Nisan 2022, 22:43
EXXEN ŞİFRESİZ MAÇ NASIL İZLENİR? EXXEN üyelik yenileme nasıl yapılır? Ücretsiz EXXEN üyeliği - BEDAVA MAÇ İZLE!

İÇİNDEKİLER

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Manchester City ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. 26 Nisan Salı günü saat 22.00'da oynanacak maç Exxen üzerinden şifresiz canlı izlenebilecek. Peki EXXEN ŞİFRESİZ MAÇ NASIL İZLENİR? EXXEN üyelik yenileme nasıl yapılır? Ücretsiz EXXEN üyeliği - BEDAVA MAÇ İZLE!

MANCHESTER CİTY İLE REAL MADRİD MAÇININ 11'LERİ!

Manchester City: Ederson, Stones, Ruben Dias, Laporte, Zinchenko, De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Mahrez, Foden, Jesus

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, Valverde, Kroos, Modric, Rodrygo, Vinicius, Benzema

MANCHESTER CITY

Brighton ve Watford engellerini farklı geçip İngiltere Premier Lig'de liderliğini sürdüren Manchester City, Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek final aşamasında bir diğer Madrid ekibi Atletico'yu kupa dışına itmişti.

Joao Cancelo cezalı, Kyle Walker iyileşti. Cancelo'nun cezası sonrası sağ bekte Walker oynayacak.

Ruben Dias da tamamen iyileşti, stoperde "Laporte & Dias" ikilisini izleyeceğiz...

Orta alanda oyunu Kevin De Bruyne kurarken, hücuma Bernardo Silva destek verecek. İşin savunma tarafını Rodri kotaracak.

Hücumun bir kanadında Riyad Mahrez, diğerinde Raheem Sterling forma giyecek. Serbest rolde Phil Foden boy gösterecek.

REAL MADRID

Sevilla ve Osasuna deplasmanlarında kazanan Real Madrid ise, en yakın rakibi Barcelona'nın 15 puan önünde son 5 maça girmiş durumda; La Liga şampiyonluğuna sadece 1 puan kaldı.

David Alaba, Casemiro ve Ferland Mendy deplasman kafilesinde yer aldı; takımla son antrenmana da çıktı. Durumları maç saati netleşecek. İspanyol kaynaklar bu 3 önemli isme muhtemel 11'lerde yer vermemiş.

Casemiro yetişmezse Toni Kroos ve Luka Modric'in yanında Eduardo Camavinga'yı göreceğiz.

Stoperde Eder Militao'nun partneri Nacho Fernandez olacak, sol bekte de Marcelo mücadeleye ilk 11'de başlayacak.

Hücumda Sevilla deplasmanındaki formatı izleyeceğiz. Sağ tarafta Fede Valverde, merkezde Karim Benzema, solda Vinicius Junior forma giyecek.

EXXEN ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR?

EXXEN bayrama özel yaptığı kampanya ile içeriklerini ücretsiz şekilde izleme fırsatı sunuyor.

"Konuşanlar", "Gibi", "Leyla ile Mecnun", "İlginç Bazı Olaylar", "Aşk Kumardır" ve daha nicesini günlerce bedava izleyebilirsiniz.

Şimdi Exxen'e girenler içeriklerinin keyfini '10 Gün Ücretsiz İzle' fırsatıyla yaşıyor. Ayrıca Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi yarı final maçlarının tümü ücretsiz.