Eski FBI çalışanı Sibel Edmonds ve FETÖ firarisi Halis Aydoğan'ın hesaplarına erişim engeli

İletişim Başkanlığı'nın koordinasyonunda yürütülen titiz çalışmalar, sosyal medyadaki dezenformasyon ağını deşifre etti. Eski FBI çalışanı Sibel Edmonds ve FETÖ firarisi Halis Aydoğan’ın manipülatif paylaşımlarla Türkiye’yi hedef alan X hesaplarına, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kararıyla erişim engeli getirildi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Eski FBI çalışanı Sibel Edmonds ve FETÖ firarisi Halis Aydoğan'ın hesaplarına erişim engeli

Türkiye'yi hedef alan karanlık odaklar birer birer çökertiliyor. Sosyal medya üzerinden Türkiye Cumhuriyeti'ni manipülatif içeriklerle yıpratmaya çalışan ve açıkça hedef gösteren 2 şer odağının daha fişi çekildi.

Eski FBI çalışanı Sibel Edmonds ve FETÖ firarisi Halis Aydoğan'ın hesaplarına erişim engeli-2

ERİŞİM ENGELİ GELDİ: O HESAPLAR ARTIK SUSPUS!

Sosyal medyada Türkiye'yi manipülatif içeriklerle hedef alan ve hedef gösteren eski FBI çalışanı Sibel Edmonds ve FETÖ iltisaklı firari Halis Aydoğan'ın X hesaplarına İletişim Başkanlığı koordinesinde yapılan çalışmalar sonucunda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından erişim engeli getirildi.

Eski FBI çalışanı Sibel Edmonds ve FETÖ firarisi Halis Aydoğan'ın hesaplarına erişim engeli-3

  • SİBEL EDMONDS: Eski FBI çalışanı maskesiyle Türkiye aleyhine sistematik dezenformasyon yayan isim.

  • HALİS AYDOĞAN: FETÖ iltisaklı firari, sosyal medyadaki algı operasyonlarının maşası.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler