Canavar anne Eylem Tok ve Timur Cihantimur’un yeni görüntüleri ortaya çıktı! İşte dakika dakika o anlar

Türkiye, Timur Cihantimur'un Eyüpsultan'da 5 kişiyi ezip Murat Aci'nin hayatını kaybetmesine neden olduğu kazayı günlerce konuştu. Kazaya ilişkin yeni gelişmeler ise yaşanmaya devam ediyor. Tok ve oğlu halen ABD'de bulunurken olay gününe ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte anne ve oğlunun dakika dakika kaçış planı...

Giriş Tarihi 30 Mart 2024, 09:24 Güncelleme 30 Mart 2024, 09:38
Canavar anne Eylem Tok ve Timur Cihantimur’un yeni görüntüleri ortaya çıktı! İşte dakika dakika o anlar

İÇİNDEKİLER

İstanbul Eyüpsultan'da ölümlü kazaya neden olan ve canavar annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a, ardından da ABD'ye kaçırılan Timur Cihantimur'un yeni görüntüleri ortaya çıktı. İşte dakika dakika kaçış planı...

Eylem Tok, 17 yaşındaki oğlunun kaza haberini aldığında bir kafede çalışanıyla oturuyordu.

Eylem Tok, haberi kafede oturturken aldı.

Tok'un panikle çıktığı kafenin önünde polis aracı duruyordu.

Ancak Tok, durumu polise bildirmedi.

18 DAKİKA EVDE KALDI
Tok, kaza yerine gitti, saat 23.49'da oğlu ile birlikte eve geldi. Sadece 18 dakika evde kaldı ve saat 00.07'de siteden çıktı. Önde Eylem Tok arkada ise ailenin şoförü vardı.

ACİL EVE GELMESİNİ SÖYLEDİ
Tok kaza yerine gitti ve ölü olup olmadığını sordu. Aci'nin hayatını kaybettiğini öğrendi, tam 27 dakika sonra ise eski eşi Bülent Cihantimur'u aradı ve acil eve gelmesini söyledi.

BÜLENT CİHANTİMUR 50 DAKİKA KALDI
00.37'de Tok ve şoförü eve döndü. Onlardan tam 15 dakika sonra Bülent Cihantimur geldi ve 50 dakika kaldı. Sonra kendi aracıyla çıktı ve yan koltukta oğlu vardı. Hemen arkalarında Tok ve çalışanı vardı.

Cihantimur 10 dakika sonra aracını sağa çekti ve hafriyat kamyonunun arkasına park etti. Onun iddiasına göre aracının şarjı bitmişti, aracından çıktı ve beklemeye başladı.

İSTİKAMET HAVALİMANI
Birkaç dakika sonra yanlarına Tok'un çalışanının kullandığı araç yaklaştı ve o otomobile Timur bindi. İstikamet İstanbul Havalimanı'ydı. Havalimanına geldiklerinde araçtan bir süre kimse inmedi. Aralarında ne konuştular orası şimdilik soru işareti. Ancak araçtan önce Eylem Tok ardından oğlu indi. Tok'un çalışanı da aracı park ettikten sonra içeri girdi.

TEDİRGİN HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ
Tok ve Timur pasaport kontrolüne geldi. Timur, ABD pasaportunu polise verdi. O sıradaysa anne Eylem Tok sakin gözükmeye çalışıyordu. Ancak vücut dili onu ele veriyordu. Tedirgin olduğu ise her halinden belliydi.

Polis bir ara pasaporttan şüphelendi ve diğer polisin de kontrol etmesini istedi.

Eylem Tok o sırada bir gözüyle oğlunun pasaportunu kontrol eden polise bakıyordu.

Yakalama kararı çıktı mı çıkmadı mı diye.

Hemen arkalarında ise çalışanları vardı ve uzaktan onları izliyordu.

Kanal D Haber'in özel haberine göre anne ve oğlu pasaport kontrolünden geçti. Ardından ise önce Mısır'a sonra da ABD'ye gittiler.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN