CHP'nin emanetçi çırağı Özgür Özel Filistinlileri 'terörist' ilan etti! YRP ve Fatih Erbakan'ın 'kazandırmaya' çalıştığı zihniyet bu

CHP'nin 'çırak' statüsündeki genel başkanı Özgür Özel, 15 Temmuz şehitlerinden sonra bu kez de İsrail'in yürüttüğü soykırım karşısında varoluş mücadelesi veren mazlum Filistinlileri hedef aldı. Hamas'ı 'terör örgütü' olarak tanımlayan Özel, "Filistin devletinin yapmış olduğu saldırılarda 35 binin üzerinde insan hayatını kaybetti" dedi. Tam da bu noktada "AK Parti'ye kaybettirme" çizgisinde hareket eden Yeniden Refah Partisi ve Fatih Erbakan'ın Filistinlileri 'terörist' ilan edenlerle aynı istikamette olması toplum vicdanını yaraladı.

Giriş Tarihi 29 Mart 2024, 21:22 Güncelleme 29 Mart 2024, 21:44
CHP’nin emanetçi çırağı Özgür Özel Filistinlileri ’terörist’ ilan etti! YRP ve Fatih Erbakan’ın ’kazandırmaya’ çalıştığı zihniyet bu

İÇİNDEKİLER

Türkiye günler sonra yerel idarecilerini belirlemek için sandık başına gidiyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise peşi sıra imza attığı skandallarla gündemden düşmüyor.



Geride bıraktığımız günlerde 15 Temmuz'da demokrasi destanı yazan şehit ve gazilere "Kot üstüne kefen çeken zibidiler" diyerek hakaret eden Özel, bugün de terör devleti İsrail'in yürüttüğü soykırım karşısında varoluş mücadelesi veren mazlum Filistinlileri hedef aldı.



ÖZEL FİLİSTİNLİLERİ 'TERÖRİST' İLAN ETTİ
Hamas'ı 'terör örgütü' olarak tanımlayan Özel, "Filistin devletinin yapmış olduğu saldırılarda 35 binin üzerinde insan hayatını kaybetti" dedi.

Özgür Özel, geçtiğimiz aylarda da Hamas'ı terör örgütü olarak tanımlamış, Hamas'ın özgürlük mücadelesi verdiğini söyleyen Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı da hedef tahtasına koymuştu.



Özel, "Erdoğan tarafından Hamas'ın bir terör örgütü kabu edilmemesini tamamen reddediyoruz. Türkiye açısında son derece utanç verici bir yaklaşım olarak değerlendiriyoruz. Hamas bir terör örgütüdür" demişti.




YRP 'FİLİSTİNLİLER TERÖRİST' DİYENLERLE AYNI ÇİZGİDE
Gelinen bu noktada "AK Parti'ye kaybettirme" çizgisinde hareket eden Yeniden Refah Partisi ve Fatih Erbakan'ın Filistinlileri 'terörist' ilan edenlerle aynı istikamette olması mütedeyyin seçmeni bir hayli rahatsız ediyor.

Erbakan'a 'yanlıştan dön' çağrıları yüksek perdeden ısrarla tekrarlanıyor.