DEM'lenmenin faturası ağır olacak! CHP seçmeni boykota hazırlanıyor! Yüzde 16'sı sandığa gitmeyecek

Son dakika haberleri... Yerel seçimlere kısa bir süre kala sırf oy uğruna DEM ile PKK uzlaşısı yapan CHP'de seçmen durumdan bir hayli rahatsız. Durumun farkında olan ama DEM'lenmekten de vazgeçmeyen CHP Genel Merkezi konuyla ilgili yaptırdığı ankette şoku yaşadı. Yapılan anket sonuçlarını canlı yayında paylaşan Barış Yarkadaş CHP seçmeninin boykota hazırlandığını ifade ederek, "CHP önüne giden resmi araştırmalarda CHP seçmeninin yüzde 16’sının sandığa gitmeme eğiliminde olduğu görülüyor" dedi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
DEM'lenmenin faturası ağır olacak! CHP seçmeni boykota hazırlanıyor! Yüzde 16'sı sandığa gitmeyecek

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerine adım adım giderken CHP'nin gündemi küskün seçmen.

DEM ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kapalı kapılar ardında yapılan ittifak artık gözlere sokuluyor. Kent uzlaşısı adı altında yapılan PKK uzlaşısı CHP seçmenini bir hayli rahatsız ediyor.

DEM'lenmenin faturası ağır olacak! CHP seçmeni boykota hazırlanıyor! Yüzde 16'sı sandığa gitmeyecek-3

Bir yandan DEM'den ayrılamayan CHP Genel Merkezi, bir yandan da yerel seçimlerde yüksek oranlı boykottan korkuyor.

DEM'lenmenin faturası ağır olacak! CHP seçmeni boykota hazırlanıyor! Yüzde 16'sı sandığa gitmeyecek-4

YARKADAŞ CHP ANKETİNİ PAYLAŞTI
Gündemin bu ana maddesi olan yerel seçim konusu, her gün TV kanallarında enine boyuna masaya yatırılıyor.

Bu kapsamda TV100'deki Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında da bu konu ele alındı.

DEM'lenmenin faturası ağır olacak! CHP seçmeni boykota hazırlanıyor! Yüzde 16'sı sandığa gitmeyecek-5

Konuklardan CHP'li Barış Yarkadaş, CHP'nin yaptırdığı resmi araştırmaların sonuçlarına ilişkin bilgi verdi.

DEM'lenmenin faturası ağır olacak! CHP seçmeni boykota hazırlanıyor! Yüzde 16'sı sandığa gitmeyecek-6

Yarkadaş, CHP seçmeninin büyük bir çoğunluğunun boykota hazırlandığını söyledi.

DEM'lenmenin faturası ağır olacak! CHP seçmeni boykota hazırlanıyor! Yüzde 16'sı sandığa gitmeyecek-7

"CHP'LİLERİN YÜZDE 16'SI SANDIĞA GİTMEYECEK"
Yarkadaş, şöyle konuştu:

DEM'lenmenin faturası ağır olacak!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin önüne giden resmi araştırmalarda CHP seçmeninin yüzde 16'sının sandığa gitmeme eğiliminde olduğu görülüyor.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler