Mansur Yavaş'ın skandalları bitmiyor! Yine Turgut Altınok’un afişlerini toplattı

Daha önce Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok’un seçim afişlerini toplatan ve afişlerin önüne kendi afişlerini astıran Mansur Yavaş yine aynı skandalla gündemde... Belediye ekiplerini Altınok'un afişlerini toplatmak için sahaya süren CHP'li Mansur Yavaş, Ankara'da adil bir yarış olmadığını da gözler önüne serdi.

Giriş Tarihi 20 Şubat 2024, 12:45 Güncelleme 20 Şubat 2024, 19:03
Mansur Yavaş’ın skandalları bitmiyor! Yine Turgut Altınok’un afişlerini toplattı

İÇİNDEKİLER

Ankara'yı 5 yıldır sosyal medya belediyeciliğiyle yönetmeye çalışan Mansur Yavaş yerel seçimler yaklaşırken gerçek yüzünü gösteriyor.

Daha önce Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok'un seçim afişlerini toplatan ve afişlerin önüne kendi afişlerini astıran Mansur Yavaş yine benzer bir skandala imza attı.

Yavaş dün gece Turgut Altınok'un şehirdeki reklam afişlerini toplattı.

Yavaş'ın ekipleri Altınok'un afişlerini kesti! Yavaş'ın ekipleri Altınok'un afişlerini kesti!

BELEDİYE EKİPLERİNİ SEFERBER ETTİ
Sokaklarda asılı afişleri toplatmak için zabıta ekiplerini sahaya süren Yavaş rakibini engellemek için belediyenin imkanlarını kullandı.

ABB ekiplerinin Turgut Altınok'un afişlerini kestiği anlar saniye saniye kaydedildi.

ADİL BİR YARIŞ YOK
"Ankara'da ayrımcılığı kaldırdık" iddiasında bulunan Mansur Yavaş'ın imza attığı bu skandallar Ankara'da adil bir yarış olmadığını gözler önüne serdi.

DAHA ÖNCE DE YAPTI
Mansur Yavaş geçtiğimiz hafta da benzer skandallara imza attı.

Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'un afişlerini toplatan Yavaş, Altınok'un pankartlarının yer aldığı duvarların önüne yeni reklam panelleri koydurarak kendi afişlerini astı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN