MİT son bir yılda hainlere nefes aldırmadı! 41'i üst düzey sorumlu olan 200 teröristi "Sarı torbaya" tıktı

Milli İstihbarat Teşkilatı, son bir yıl içinde 200 teröristi imha etti. Bunlardan 41’inin üst düzey sorumlu hain olduğu belirlendi. Karadan ve havadan nokta atışlar yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2023 Güncelleme 31 Aralık 2023, 07:30
MİT son bir yılda hainlere nefes aldırmadı! 41’i üst düzey sorumlu olan 200 teröristi Sarı torbaya tıktı

İÇİNDEKİLER

Türkiye, kalleşleri kıskaca aldı. Özellikle MİT, peş peşe operasyonlara imza attı. Saha ajanları, PKK'lı hainleri adım adım kovaladı. Karadan ve havadan nokta atışlar yaptı! Çoğu kalleşi, inlerinde avladı.



Kalanlar, kaçmaya çalıştı. Ancak hepsinin yolu, ceset torbasına çıktı! MİT, önceki gün de örgütün sözde sorumlusu Remziye Altığ'ı etkisiz hale getirmeyi başardı. Görev, tamamlandı!

KÖKÜNE DİNA'MİT'!
Türkiye, Suriye ve Kuzey Irak'ta PKK'ya karşı amansız bir mücadeleye girişti. Milli İstihbarat Teşkilatı, son bir yıl içinde peş peşe büyük operasyonları yönetti. PKK'lı hainleri, saha ajanları ile adım adım takip etti. Karadan ve havadan yapılan nokta operasyonlarıyla teröristleri etkisiz hale getirdi. Son bir yıl içinde öldürülen terörist sayısının 200'ü geçtiği belirlendi.

Bunlardan 41'inin üst düzey yönetici ve sorumlu konumunda oldukları belirlendi. İnlerinde avlanan hainlerden geride kalanlar, sürekli yer değiştirdi. Ama yine de MİT'in görüş alanına girdi. Büyük darbe yedi. MİT, önceki gün de PKK/YPG'nin para trafiğini yürüten sözde sorumlularından Remziye Altığ'ı Suriye'nin Kamışlı bölgesinde nokta operasyonla etkisiz hale getirdi. Altığ'ın örgütün üst düzey kadrolarından aldığı talimatlar doğrultusunda Suriye'de faaliyet yürüttüğü tespit edildi. 'Viyan' kod adlı teröristin, 2016 öncesinde Türkiye'de örgütsel faaliyetler yürüttüğü kaydedildi. Mersin'de PKK/KCK'nın gençlik yapılanması tarafından düzenlenen gösterileri organize etti.



50 HEDEF İMHA EDİLDİ
MİT, PKK'nın Irak/Hakurk ve Metina'da güvenlik güçlerimize yönelik gerçekleştirdiği saldırılar sonrası Suriye'de bulunan PKK hedeflerini yok etti. Sorumlu düzeydeki örgüt unsurlarının da içinde bulunduğu terör örgütü PKK'ya ait Suriye Aynularab, Kamışlı ve Amude'deki tesisleri hedef seçti.

50'ye yakın tesisi yerle bir etti. PKK'nın kıyafetinden silahına, patlayıcısından günlük yaşam malzemesine kadar kullandığı tüm ürünleri Suriye'deki bu tesislerinde ürettiği tespit edildi. Operasyonda öncelikle sivil hassasiyetine dikkat edildi. Halkın zarar görmemesine azami hassasiyet gösterildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN