DEM'li Tülay Hatimoğulları PKK'ya vurulan darbeden rahatsız oldu: Sınır ötesi operasyonları derhal durdurun

Terör örgütü PKK'nın 12 askerimizi şehit etmesinin ardından Irak ve Suriye'deki terör hedeflerine bomba yağdırıldı. DEM'li Tülay Hatimoğulları TSK'nın Suriye'de ve Irak'ta terör örgütü ve uzantılarına yönelik devam eden operasyonları durdurulmasını istedi. Terör hedeflerinin vurulmasından rahatsız olan Hatimoğulları "Libya'da, Irak'ta, Suriye'de ne işiniz var?" dedi.

Giriş Tarihi 27 Aralık 2023, 13:08 Güncelleme 27 Aralık 2023, 13:23
DEM’li Tülay Hatimoğulları PKK’ya vurulan darbeden rahatsız oldu: Sınır ötesi operasyonları derhal durdurun

İÇİNDEKİLER

Köşeye sıkışan terör örgütü PKK hafta sonu Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği alçak saldırılarla 12 askerimizi şehit etti.

MİSLİYLE KARŞILIK VERİLDİ
Kahraman mehmetçik kalleşlere ağır bir karşılık verirken 3 günde 60'ya yakın terörist etkisiz hale getirildi.

BİR OPERASYON DA MİT'TEN
Milli İstihbarat Teşkilatı da harekete geçti. Sorumlu düzeydeki örgüt unsurlarının da içinde bulunduğu terör örgütü PKK'ya ait Suriye Aynularab, Kamışlı ve Amude'deki tesisleri imha etti, 50'ye yakın hedef vuruldu.

DEM ZIPLADI
PKK'ya vurulan darbe CHP'nin seçim pazarlığı yaptığı ve teröre karşı bildiriyle birlikte karşı çıktıkları DEM'i rahatsız etti.

PKK'nın siyasi ayağı DEM Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları sınır ötesi operasyonların derhal durmasını isteyerek, "Libya'da, Irak'ta, Suriye'de ne işiniz var?" ifadeleriyle teröristlerin sözcülüğüne soyundu.

Özgür Özel HDP/DEM'e pazarlık ziyaretinde bulunmuştu.

OPERASYONLARI DURDURUN
Hatimoğlu, "Bizler DEM Parti olarak hep dedik ki; Sınır ötesi operasyonları derhal durdurun. Libya'da ne işiniz var, Irak'ta Suriye'de ne işiniz var? Bundan inanın iktidar acayip rahatsız oldu. Her seferinde sınırı sınırın ötesinde koruyacağız diyerek Türkiye'yi daha güvenliksiz hale getirdiler. Biz bir kez daha söylüyoruz; Hakikaten ne işiniz var" dedi.