Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Irak'ın kuzeyinde şehit olan askerlerimizin ailesine başsağlığı

Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin alçak saldırısında şehit olan kahraman askerlerimizin ailesine başsağlığı mesajı gönderdi. Öte yandan Başkan Erdoğan, şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serikan’ın ailesi ile telefondan görüşmesi gerçekleştirdi. Şehidimizin emaneti olan kardeşi Büşra ile de konuşan Başkan Erdoğan Ankara veya Denizli'de Büşra'ya görüşme sözü verdi.

Giriş Tarihi 26 Aralık 2023, 16:59 Güncelleme 27 Aralık 2023, 00:22
Son dakika: Başkan Erdoğan’dan Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerimizin ailesine başsağlığı

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin alçak saldırısında şehit olan kahraman askerlerimizin ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.



Edinilen bilgiye göre Başkan Erdoğan, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütünce yapılan saldırı sonrasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Teğmen Ramazan Günay, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı, piyade sözleşmeli erler Çağatay Erenoğlu, Yasin Karaca ve Emre Taşkın'ın ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.



ŞEHİDİMİZİN AİLESİ İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serikan'ın ailesi ile telefondan görüşmesi gerçekleştirdi. Başkan Erdoğan, şehidimiz Mehmet Serikan'ın ailesine başsağlığı diledi.



ŞEHİDİMİZİN ÖZEL KARDEŞİ BÜŞRA İLE GÖRÜŞTÜ
Öte yandan Başkan Erdoğan şehidimizin emaneti olan kardeşi Büşra ile de görüştü. Başkan Erdoğan'ıçok seven Büşra telefonda, "Ben sizin hayranınızım, ben sizi çok seviyorum" dedi.



GÖRÜŞME SÖZÜ VERDİ
Şehidimizin emaneti Büşra'ya Ankara'da veya Denizli'de görüşme sözü veren Başkan Erdoğan, "İnşallah Ankara'da veya Denizli'de bir görüşme fırsatını buluruz" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN