Ersan Şen'den teröre karşı ortak bildiriye imza atmayan Özgür Özel'e sert sözler: Bu işin ortası yok!

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'nın saldırılarında 12 askerimiz şehit oldu. Türkiye teröre karşı birlik olurken CHP, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM ile aynı safta yer aldı. Özgür Özel'in PKK'yı kınayan bildiriye imza atmamasını eleştiren Ersan Şen CHP Genel Başkanının Selahattin Demirtaş'a çaktığı selamı ve şehit cenazesinin ardından HDP/DEM'i ziyaret etmesini hatırlatarak sert sözler söyledi. Ersan Şen, "Ya ülkenin birliğinin yanındasın ya da bu bayrağa bu cumhuriyete bu millete savaş açıyorsun. Bunun ortası yok." dedi.

Giriş Tarihi 25 Aralık 2023, 21:47 Güncelleme 25 Aralık 2023, 23:22
Ersan Şen’den teröre karşı ortak bildiriye imza atmayan Özgür Özel’e sert sözler: Bu işin ortası yok!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin başarılı operasyonlarıyla son çırpınışlarını yaşayan terör örgütü PKK hafta sonu Irak'ın kuzeyinde alçak saldırılar gerçekleştirerek 12 askerimizi şehit etti.

Türkiye teröre karşı tek yürek olurken CHP ise terör örgütü HDP/DEM ile aynı safta yer aldı. TBMM'de AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi, PKK'ya karşı ortak bildiri yayımlarken CHP ve DEM bildiriye imza atmadı.

ÖZGÜR ÖZEL TEPKİ ÇEKTİ
PKK'nın siyasi ayağının yanında yer alan CHP Genel Başkanı Özgür Özel şehit cenazesinde "Özgür dışarı" sloganlarıyla kovuldu. Özel ve CHP şehit yakınlarını provokasyon yapmakla suçlarken CHP'ye tepkiler dinmedi.

ERSAN ŞEN'DEN ÖZGÜR ÖZEL'E SERT SÖZLER
Muhalif tavrıyla bilinen Ersan Şen CHP yandaşı Sözcü TV'de Özgür Özel'i yerden yere vurdu.

Özel'in PKK'yı kınayan bildiriye imza atmamasına tepki gösteren Ersan Şen, "Sen CHP'nin Genel Başkanısın, içine girdiğin duruma bak. Memleketin Manisa'da caminin ortasında yuhalanıyorsun, canını zor kurtarıyorsun. Çelengin parçalanıyor." dedi

"Bu yenilir, yutulur bir şey değil. Artık bundan bir ders al, sokağı bir dinle!" ifadelerini kullanan Şen, CHP Genel Başkanının, Selahattin Demirtaş'a çaktığı selamı ve şehit cenazesinin ardından HDP/DEM'i ziyaret etmesini hatırlatarak, "O zaman bu milleti yanında yönrende bulamazsın kimseyi de kendine benzetemezsin" dedi.

Ersan Şen şu ifadeleri kullandı:

"Biz öncelikle birlik beraberlik mesajı vereceğiz. CHP'nin en büyük hatası… Kardeşim sen TBMM'de o sadece AK Parti'nin bildirisi metni değil birlik beraberlik mesajını koy sonra istediğin gibi eleştir. Ama sen şunu yapamazsın selamı verdim onu verdim bunu yaptım ziyarete gittim şehit cenazesinden çıktım güle oynaya oraya toplantıya iştirak ettim dersen bu milleti yanında yönrende bulamazsın kimseyi de kendine benzetemezsin.

BU İŞİN ORTASI YOK: YA ÜLKENİN BİRLİĞİNDEN YANASIN YA DA MİLLETE SAVAŞ AÇIYORSUN
Ya ülkenin birliğinin yanındasın ya da bu bayrağa bu cumhuriyete bu millete savaş açıyorsun. Bunun ortası yok.

DEM'E DE SALLADI
Hangi siyasi partiden olursanız olun. 'az eşit az demokrasi' bırak bunları. Bak hodri meydan çekiyorum. Yüreğin yetiyorsa Meclis'te söyle ne istiyorsun senin sorunun ne ne istiyorsunuz. Bırakın güzelleme yapmayı bunlara karnımız tok. Açık açık konuşun barış dediğiniz nedir. Silahlarını bırakıp teslim olacaklar bunun alternatifi yok. Bu ülkenin 81 vilayeti var farklı olan ne. Bu ülkenin bölünmesini istiyorsan üniter yapıdan vaz geçelim diyorsan onu da bilelim o zaman anlayacağınız dilden konuşalım. Geçin bunları senin Tekirdağlıdan Trabzonludan farklı kılan ne kardeşim. Ekmeği daha pahalıya mı alıyorsun. Başka vilayetin vatandaşları el üstünde tutuluyor da sen eziliyor musun bana bunu anlat bunu bileyim. Ne istiyorsanız gelin milletin Meclisi'nde söyleyin."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN