Ümit Özdağ'dan katil İsrail'i destekleyen markalardan Starbucks'ta İsrail güzellemesi! Boykot edenlere hakaret etti: Asıl kahve döken salaklardır

Soykırımcı İsrail 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye ölüm yağdırmaya devam ederken dünyanın dört bir yanında milyonlar tarafından protesto ediliyor. Filistinlere doğrultulacak her bir silahın, kurşunun ve bombanın hesabını yapan protestocular, İsrail'e en ufak bir destekte bile bulunmamak için markalarını da protesto ediyor. Üzerinde mazlumların kanı olan markalardan biri de kahve zinciri Starbucks olarak biliniyor. Ümit Özdağ bugün gittiği Samsun'da katil İsrail'e desteğini adeta gözler önüne serdi. İsrail'i protesto etmek için Starbucks'a saldırı düzenleyen ve kahve zincirinde oturan insanları rahatsız edenleri örnek veren Ümit Özdağ, gençlere kahve ısmarladığını söyledi. Özdağ, İsrail'in mallarını boykot eden vatandaşlara da hakaret ederek, "Buradakiler İsrail’i desteklemiyor. Asıl İsrail’i destekleyenler kahve döken salaklardır." ifadelerini kullandı. Öte yandan sosyal medyada Özdağ'a tepki yağdı.

Giriş Tarihi 15 Aralık 2023, 00:06 Güncelleme 15 Aralık 2023, 12:41
Ümit Özdağ’dan katil İsrail’i destekleyen markalardan Starbucks’ta İsrail güzellemesi! Boykot edenlere hakaret etti:  Asıl kahve döken salaklardır

İÇİNDEKİLER

Soykırımcı İsrail, ABD ve Batı'nın kesintisiz desteği gölgesinde Gazze'de Müslümanlara yönelik sistematik bir katliam süreci yürütüyor.

Katil İsrail 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye ölüm yağdırmaya devam ederken dünyanın dört bir yanında milyonlar tarafından protesto ediliyor.



İSRAİL ÜRÜNLERİNE BOYKOT
Filistinlere doğrultulacak her bir silahın, kurşunun ve bombanın hesabını yapan protestocular, İsrail'e en ufak bir destekte bile bulunmamak için markalarını da protesto ediyor.



DÜNYA ÇAPINDA BOYKOT EDİLİYOR
Dünyanın her noktasında boykot edilen Starbucks, birçok ülke de tepki çekti. ABD'li kahve zinciri Starbucks'ın Filistin ile dayanışma mesajı içeren bir paylaşımda bulunduğu gerekçesiyle "Starbucks Workers United" adlı sendikasına dava açacağını açıklamasının ardından mağazalarının önünde kalabalık gruplar tarafından protesto ediliyor.



1992'DEN BU YANA EN UZUN KAYIP
Tüm bu yaşananların ardından İsrail soykırımına destek veren Starbucks 1992'den bu yana en uzun kayıp serisine sürüklendi.

Starbucks Corp'un son haftaları karmaşık bir süreçle geçti, çeşitli boykotlar, personel grevleri ve sönük bir tatil promosyonu, şirketin piyasa değerinde 10,98 milyar dolarlık bir düşüşe neden oldu.




11 MİLYAR DOLAR ZARAR
Starbucks hisseleri, karmaşık toplumsal sorunlarla başa çıkarken borsada ağır bir şekilde değer kaybetti, yatırımcıları çekilme konusunda tetikleyerek, hisselerini 1992'deki halka arzından bu yana yaşadığı en uzun kayıp serisine sürükledi. 16 Kasım'daki Kırmızı Bardak Günü promosyonundan bu yana geçen 19 takvim gününde Starbucks hisseleri %8,96 düşerek neredeyse 11 milyar dolarlık bir kayıp yaşadı; analistlerin yavaşlayan satışlar ve tatil sezonu tekliflerine sönük bir tepki konusundaki raporlarıyla birleşti.

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN İSRAİL GÜZELLEMESİ
Üzerinden mazlumların kanı olan markalardan biri de kahve zinciri Starbucks olarak biliniyor. Ümit Özdağ bugün gittiği Samsun'da katil İsrail'e desteğini adeta gözler önüne serdi. Starbucks'ta gençlerle bir araya gelen Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden çektiği bir videoyu paylaştı.

Özdağ, çektiği videoda gençlerle birlikte katil İsrail'e destek veren markalardan olan kahve zinciri Starbucks'ta oturduğunu söyledi.

KATİLE DESTEK VEREN STARBUCKS'TA GENÇLERE KAHVE ISMARLADI

Son dönemde İsrail'i protesto etmek için Starbucks'a saldırı düzenleyen ve kahve zincirinde oturan insanları rahatsız edenleri örnek veren Ümit Özdağ, gençlere kahve ısmarladığını belirtti.

"ASIL İSRAİL'İ DESTEKLEYENLER KAHVE DÖKEN SALAKLARDIR"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İsrail'in mallarını boykot eden vatandaşlara hakaret etti. Samsun'da Starbucks'ta oturan gençleri ziyaret eden Özdağ, "Sevgili gençler Türkiye'nin neresinde olursanız olun rahatlıkla istediğiniz gibi hayatınızı sürebilirsiniz. Kimse size karışamaz, hayat tarzınıza ne içtiğinize nerde içtiğinize müdahale edemez. ifadelerine yer verdi.

Özdağ ardından bir gencin de "Biz salağa salak deriz hocam" diye hakaret etmesine de izin verdi.

VATANDAŞLARDAN TEPKİLER ÇIĞ GİBİ: MOSSAD KÖPEĞİ OLDUĞU BELLİYDİ

Ümit Özdağ'ın paylaşımı sonrası vatandaşlardan tepki yağdı. Bir sosyal medya kullancısı yaptığı paylaşımda Özdağ'a tepki göstererek, "Süleyman Soylu'nun, Hayvandan Daha Aşağıdır dedigi Ümit Özdağ Starbucks a giderek İsrail güzellemesi yaptı. Boykot edenlere hakaretlerde bulundu. En başından beri Mossad köpeği Olduğu belliydi, bu açıklamayla tescillendi .! Herkes salak Bir sen akıllısın öylemi" ifadelerine yer verdi.

"ÖZDAĞ SAÇMALADI"

Bir sosyal medya kullanıcı ise "Ümit Özdağ, İsrail destekçisi Starbucks'tan kahve alanların İsrail'i desteklemediğini iddia ederek saçmaladı." ifadaleri ile Özdağ'a tepki gösterdi.


"BİZDE KANINI SİYONİSTLERE SATMIŞLARA HAİN DERİZ"

Bir vatandaş ise "Yahudi mallarını almadığımızda onlar zarar ediyorken sizin neden zorunuza gidiyor.. bizde kanını siyonistlere satmışlara hain deriz namuzsuz deriz kalleş deriz şerefsiz oğlu şerefsiz deriz ." ifadelerine yer verdi.