Soykrıma destek veren Barclays Bankası'na tepki | İskoçya'da yüzlerce kişi Filistin için tek yürek oldu: Nehirden denize Filistin özgür kalacak

Dünyanın dört bir yanında İsrail ürünleri ve destekçileri vatandaşlar tarafından protesto edilmeye devam ediyor. Son olarak İskoçya'nın başkenti Edinburgh’da yüzlerce kişi Filistin için tek yürek oldu. İsrail'e destek veren Barclays Bankası'nın önünde toplanan Filistin destekçileri, banka ve diğer İsrail destekçisi kurumlar aleyhinde sloganlar attı.

Giriş Tarihi 09 Aralık 2023, 17:40 Güncelleme 09 Aralık 2023, 18:20
Soykrıma destek veren Barclays Bankası’na tepki | İskoçya’da yüzlerce kişi Filistin için tek yürek oldu: Nehirden denize Filistin özgür kalacak

İÇİNDEKİLER

Soykırımcı İsrail 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye ölüm yağdırmaya devam ederken dünyanın dört bir yanında milyonlar tarafından protesto ediliyor.

DÜNYA ÇAPINDA İSRAİL ÜRÜNLERİNE VE DESTEKÇİLERİNE BOYKOT
Filistinlere doğrultulacak her bir silahın, kurşunun ve bombanın hesabını yapan protestocular, İsrail'e en ufak bir destekte bile bulunmamak için markalarını da protesto ediyor. Son olarak siyonist destekçisi Starbucks boykotlar sonucu ağır darbe almıştı.



SOYKIRIM DESTEKÇİSİ BARCLAYS DA BÜYÜK TEPKİ GÖRDÜ
Tüm bu yaşanan sıcak gelişmelerin ardından İskoçya'nın başkenti Edinburgh'da düzenlenen Filistin'e destek yürüyüşünde yüzlerce kişi, "İşgali durdurun, soykırımı desteklemeyin" sloganı atarak, İsrail ve destekçilerine tepki gösterdi.



İskoçya'nın başkenti Edinburgh'da yüzlerce kişi Filistin'e destek için yürüdü. İsrail'e destek veren Barclays Bankası'nın önünde toplanan Filistin destekçileri, banka ve diğer İsrail destekçisi kurumlar aleyhinde sloganlar attı.



"Acil Ateşkes", " Özgür Filistin", Soykırımı durdurun" pankartları taşıyan göstericiler, "Hepimiz Filistinliyiz", " İşgali durdurun", "Soykırımı desteklemeyin" ve "Nehirden denize Filistin özgür kalacak" sloganları attı.



İsrail'in Batı'nın ve ABD'nin desteğiyle Gazze Şeridi'ne bomba yağdırdığını belirten Filistin destekçileri, "Utanın" sloganları atarak yürüyüşe devam etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN